Antena Căutare

Insula Iubirii, 4 august 2023. Flacăra ispitei s-a aprins din nou la vila fetelor. Ce concurent a încălcat limitele

Flacăra ispitei s-a aprins și panica a cuprins vila fetelor în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat ce concurent a încălcat limitele.

colaj foto cu radu valcan, poza cu flacara ispitei si poza cu ispitele si concurentele de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Radu Vâlcan a venit cu vești importante pentru concurente, în ediția 14 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Panica și emoțiile s-au simțit la cote maxime în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Flacăra ispitei s-a aprins și a tulburat liniștea de la vila fetelor, semn că un concurent de pe cealaltă insula a încălcat limitele.

„Doamne, ce mă sperie sunetul ăsta! Flacăra aia te poate arde pe interior, simți vibrația aia de la gong care ne poate zdruncina creierii”, a spus Ema Oprișan, vizibil afectată de gong.

„Pentru cine o fi? Fiecare dintre noi se gândește că este pentru ea. Totul este posibil!”, a mărturisit Claudia Florescu.

Venirea lui Radu Vâlcan la vilă a fost un adevărat motiv de îngrijorare pentru fete. Prezentatorul TV nu și-a făcut bine apariția că a dat o veste complet dureroasă pentru o concurentă din Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii, 3 august 2023. Răzvan Kovacs a dat buzna în camera Dariei Cuflic. Ce gest a făcut concurentul

„Am niște vești despre partenerii voștri. Am rugămintea să veniți cu mine. Am ceva de vorbit extrem de important cu fetele, o să vă povestească după. Cu siguranță o să aflați de ce s-a aprins flacăra ispitei în această seară”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

„Nu mi se pare ce e de bine deloc!”, a evidențiat Ahmad Daas.

În timp ce concurentele se gândeau la cine ar fi putut să cadă în ispită, Romeo Vasiloni a ținut să-l pună la zid pe Alin Simoiu întrebându-l dacă o place sau nu pe Bianca Giurcă.

Pentru cine s-a aprins flacăra ispitei în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023

Prezentatorul TV a venit cu vești importante pentru una dintre fete: „Unul dintre băieți a făcut în așa fel ca imaginile despre el să trebuiască să ajungă la una dintre voi, iar acela este Răzvan. Așadar, Ema pentru tine am aceste imagini”.

Ema Oprișan a fost pusă din nou într-o situație dificilă de Răzvan Kovacs, bărbatul alături de care a venit în Thailanda.

„Nu mă faceți să plâng, nu vreau să plâng!”, le-a spus concurenta celorlalte fete.

Tânăra a fost complet dezamăgită de videoclipurile pe care le-a văzut cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs. Aceasta s-a uitat cu mare atenție la imaginile în care cei doi se sărutau pasional în dormitor.

Citește și: Insula Iubirii, 3 august 2023. Marius Moise a văzut la bonfire imagini cu Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu. Ce a făcut Răzvan

„Dacă el a venit aici să își găsească jumătatea și a găsit-o, sunt foarte fericită pentru el. Vreau ca el să mă iubească cum îl iubesc eu. Dacă el consideră că noi nu însemnăm nimic îi doresc tot binele din lume. Nu o să încerc niciodată să-i găsesc scuze. E fix alegerea lui. Nu vreau să mă mai doară, m-a durut prea mult. Nu merită nicio lacrimă de la mine!”, a declarat Ema Oprișan.

„Este bărbatul pe care eu am ales să-l iubesc, și încă îl iubesc. Îmi este greu să renunț la el. Sper ca el să plece cu un partener pentru că și-a găsit jumătatea aici. Mă bucur că s-au sărutat, mă doare, dar mi-a ușurat cumva următoarele zile pe această insulă”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 4 august 2023. Ce s-a întâmplat după ce Marius Moise a invitat-o pe Oana Monea în camera lui. Ce a urmat... Insula Iubirii, 4 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat ce concurentă merge la bonfire, de fapt. Ce confesiuni a făcut Ema ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x