Antena Căutare

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce s-a întâmplat între Ema Oprișan și Bianca Giurcă, în timpul nopții. Ce l-a enervat pe Radu Vâlcan

Răzvan Kovacs a făcut dezvăluiri neașteptate la bonfire în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023, după ce a văzut ce s-a întâmplat între Ema Oprișan și Bianca Giurcă în timpul nopții.

colaj foto cu radu valcan si poze cu ema oprisan si bianca giurca la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Concurenții au participat la bonfire în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Băieții au avut parte de un nou bonfire în ediția 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Pentru Marius Moise și Marius Budin a fost prima ceremonie a focului din emisiune, unde au putut vedea imaginii cu partenerele lor.

Concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle cum s-au adaptat fetele la vilă, dar și câte de apropiate sunt de ispitele masculine. În timp ce se difuzau momente cu Bianca Giurcă, Răzvan Kovacs a observat câteva gesturi provocatoare din partea iubitei sale.

Ema Oprișan a fost filmată în ipostaze neașteptate alături de partenera lui Marius Moise, lucru care i-a atras atenția lui Răzvan Kovacs. Aceasta nu a ezitat să o lovească pe posterior pe Bianca Giurcă în toiul nopții sau să îi adreseze cuvinte incendiare.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Ema Oprișan s-a enervat pe Romeo Vasiloni la date. Cum a reacționat ispita

„Vreau să te văd dezbrăcată!”, i-a zis Ema Oprișan colegei sale.

„Atracția ei față de femei își spune cuvântul. S-a văzut atracția ei pentru femei. Complimentează mereu femeile și are diferite gesturi: le prinde fund. Eu o știu pe Ema așa și nu mă sperie chestia asta”, a dezvăluit Răzvan Kovacs.

Radu Vâlcan, enervat de Iulian Clonț în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Ce s-a întâmplat după ce băieții au văzut imaginile cu Bianca Giurcă și Ema Oprișan

După ce a vizionat filmulețele cu soția lui, Cristina Rancov, Iulian Clonț a avut un schimb de replici dure cu Radu Vâlcan. Prezentatorul TV s-a enervat și a reacționat acid față de concurent.

„Dacă am venit aici, nu trebuie să le facem jocul ispitelor. Noi n-am venit să ne testăm, Radu! Am spus-o de sute de ori”, a specificat soțul Cristinei Rancov.

„Dar de ce ați venit aici?”, l-a întrebat prezentatorul TV.

„Să arătăm ce frumoși suntem noi”, i-a răspuns concurentul pe un ton ridicat.

„Te enervezi des? Liniștește-te!”, a mai adăugat Radu Vâlcan.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă, replici „explozive” la adresa lui Romeo Vasiloni. Concurenta, enervată peste măsură

„Sunt o persoană impulsivă, din păcate. Să nu se înțeleagă că sunt o persoană violentă. De când sunt cu Cristina n-am fost niciodată violent. Și anterior s-a întâmplat o singură dată, dar cu foarte mult timp în urmă. A fost un incident în trafic, ne-am ciondănit puțin, nu sunt nici primul și nici ultimul. S-a întâmplat acum 30 și ceva de ani”, a recunoscut Iulian Clonț despre trecutul său.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce ispită masculină a părăsit Thailanda. De ce s-au „certat” fetele: „A fost un joc psihol... Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Răzvan Kovacs, imaginile cu Ema Oprișan care l-au enervat. Ce a dezvăluit despre iubita lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x