Antena Căutare

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce ispită masculină a părăsit Thailanda. De ce s-au „certat” fetele: „A fost un joc psihologic”

Tot în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023, fetele au ales o ispită masculină care să părăsească Thailanda. Părerile în contradictoriu ale concurentelor a dus la o „ceartă” neașteptată.

colaj foto cu radu valcan, ispitele de la insula iubirii sezonul 7 si poza cu concurentele Galerie
Concurentele au decis ce ispită masculină părăsește Thailanda, în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

A venit și rândul fetelor să nominalizeze o ispită masculină care să părăsească Thailanda în ediția 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Ca și în cazul băieților, concurentele au fost puse să își aleagă partenerii pentru următorul date.

Astfel, Bianca Giurcă l-a ales pe Matei Negrescu pentru noua întâlnire, iar Claudia Florescu pe Daniel Mihai. Ana Maria Măriuță a decis să petreacă timp de calitate în compania lui Andrei Ifrim în timp ce Cristina Rancov și-a exprima dorința de a ieși la date cu Vlad Ghermănescu.

Ema Oprișan a făcut o alegere care l-a luat prin surprindere pe Romeo Vasiloni. Aceasta a hotărât să iasă cu Bogdan Dan Stăruială. După alegerile făcute, concurentele au fost puse să numească ispita care o să plece acasă, în România.

Iubita lui Răzvan Kovacs a apelat la un „joc psihologic” pentru a influența decizia celorlalte colege: „Mi-aș dori să nu vă lăsați influențate de conflictul pe care l-am avut eu și să faceți ce simțiți”.

Citește și: Insula Iubirii, episodul 6. Imagini exclusive de la întâlnirea Oanei Monea cu Bianca Giurcă. Ce discuție au avut cele două

„E treaba ta ce conflict ai tu. Avem și noi părerile noastre. Adică, vedem lucrurile”, i-au spus Claudia Florescu și Cristina Rancov.

Decizia a fost una destul de dificilă pentru Ema Oprișan, fapt care a generat o discuție aprinsă între fete.

„Pentru mine Romeo nu reprezintă un pericol”, a spus iubita lui Răzvan Kovacs, după ce l-a nominalizat pe Tudor Vicovan.

„Hai că deja începe să fie momentul super penibil. Spune un nume și gata”, i-a reproșat ispita Daniel.

Tudor Vicovan a părăsit sezonul 7 Insula Iubirii în ediția 6 de pe 7 iulie 2023

Tudor Vicovan a avut cele mai multe voturi din partea fetelor, motiv pentru care părăsește Thailanda în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Decizia finală i-a aparținut chiar Claudiei Florescu.

Romeo Vasiloni a fost salvat de la eliminare. Ispita masculină a observat un „joc psihologic din partea Emei Oprișan”.

Citește și: Cine este ispita Tudor Vicovan de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a renunțat la a mai face striptease

„Încerca să le facă pe fete să nu mă voteze, dar să mă voteze ea. Le-a influențat cumva în acel moment. A fost o psihologie inversă din partea ei și a fost foarte inteligent”, a mai adăugat Romeo Vasiloni.

„A fost o alegere interesantă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ”, a evidențiat Radu Vâlcan.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Insula Iubirii, după votul băieților. Despre cine e vorba: „Nu... Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce s-a întâmplat între Ema Oprișan și Bianca Giurcă, în timpul nopții. Ce l-a enervat pe R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x