Antena Căutare

Marinela cade în ispită? ”Îți plac? Vreau să ne-o...!” Atingeri și gesturi intime cu Cristi

La ”Insula Iubirii” are loc o căsătorie de probă! Marinela și Cristi și-au unit destinele. ”Este o zi specială. Încearcă ceva nou. Înșeală-ți prietenul!, este îndemul ispitei pentru ”mireasa lui”.

Marinela, deși inițial pusese ochii pe ispita George, pare acum tot mai hotărâtă să avanseze în "relația" cu ispita Cristi.

Marinela și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de concurentă, însă nu a avut curajul să facă și pasul definitiv. Niciun sărut între cei doi! Încă!

La capătul celălalt, ispita Cristi știe foarte clar ce are de făcut pentru a o determina pe Mari să cedeze. Experimentând jocuri și apropieri, la ”Insula Iubirii” are loc o căsătorie de probă! Marinela și Cristi și-au "unit" destinele.

”Este o zi specială. Încearcă ceva nou. Înșeală-ți prietenul!", este îndemul ispitei Cristi pentru ”mireasa lui”, Mari.

În plus, Marinela și ispita Cristi au parte de apropieri, priviri pătrunzătoare și glume indecente. ”Îți plac? Vreau să ne-o... ca doi cai!”, este mesajul ispitei pentru Marinela.

Mari, pregătită să treacă la următorul pas cu ispita Cristi: ”Am stat nas în nas. Zici că eram de zece ani împreună”... Marinela, invitație în dormitor pentru ispita Cristi: ”Avem o cameră sus!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x