Antena Căutare

Marinela, invitație în dormitor pentru ispita Cristi: ”Avem o cameră sus!”

Insula iubirii. Episodul 8. După ce și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de ea, Marinela pare tot mai hotărâtă să cadă în brațele celui în compania căruia a petrecut ultimele zile. 

Insula iubirii. Episodul 8. După ce și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de ea, Marinela pare tot mai hotărâtă să cadă în brațele celui în compania căruia a petrecut ultimele zile.

Deși nu a avut curajul să facă și pasul definitiv și nici măcar nu l-a sărutat, Marinela pare că vrea să se joace cu mintea lui Cristi și îi face o invitație în dormitor, într-un mod subtil: ”Avem o cameră sus!”, i-a transmis Mari.

Insula iubirii. Episodul 8. Calculat și extrem de sigur pe sine, Cristi nu i-a dat apă la moară Marinelei, ceea ce a determinat-o să insiste, exact așa cum ispita a preconizat.

"Ea va face primul pas, mă va săruta! Sunt sigur de acest lucru. Tensiunea asta dintre noi e frumoasă", mărturisește Cristi.

Marinela cade în ispită? ”Îți plac? Vreau să ne-o...!” Atingeri și gesturi intime cu Cristi... Iulian renuntă, oficial, la iubita lui! A tăiat brățara de cuplu: "Dacă m-a folosit ca să se răzbune pe ea, scot fl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x