Antena Căutare

Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Cornel a lămurit cine a fost „marea lui iubire”. Concurentul spune că Iustina a intrat în „transă”

EXCLUSIV | Cornel, complet dezamăgit de ce a putut să spună Iustina. „Ea nu știe ce face. A intrat într-o transă din care nu mai iese” Urmărește integral episodul de Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

Galerie
Cornel a lămurit cine a fost „marea lui iubire”. | AntenaPLAY

La cel de-al treilea bonfire al băieților, concurenții au avut ocazia de a vedea în detaliu ce fac iubitele lor alături de ispitele masculine și cum se comportă în lipsa lor.

Surpriza cea mai mare a fost pentru Cornel care nu se aștepta să o vadă pe Iustina în ipostaze mai puțin plăcute, vorbind despre viața lor de cuplu, dar și de familia acestuia.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Diandra, curioasă dacă Andrei s-a apropiat de ea intenționat. Concurentul a recunoscut totul

Iată cum a reacționat Cornel când a văzut imaginile cu Iustina!

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Cornel a lămurit cine a fost „marea lui iubire”

Radu i-a pregătit lui Cornel o serie de filmări în care Iustina a răbufnit, susținând că între el și Loredana s-a întamplat mai mult decât o îmbrățișare, dar și alte discuții destul de intime din viața lor de cuplu.

După ce a văzut o parte dintre filmări, concurentul a vrut să lămureasă situația cu fosta lui iubită despre care Lala aflase că a fost marea lui iubire.

„Nu înțeleg de unde a ieșit aia cu marea iubire. De unde și până unde? Am spus eu așa ceva că o fostă de-ale mele ar fi fost marea iubire? Nu! Niciodată! Nu știu de unde a ieșit chestia aia. Până în momentul de față marea mea iubire a fost ea, atât!” a explicat Cornel.

Radu: Înțeleg că n-ai spus niciodată nimănui, cel puțin aici pe insulă, că n-ai pomenit despre o fostă mare iubire?

Cornel: Fac mereu glume cu Lala pe seama asta, i-am zis că seamănă cu o fostă și mereu îi zic să stea mai departe de mine. Facem glume, ne șicanăm. Ea (Iustina) știe că nu este mare iubire pentru că știe prea bine ce a fost acolo.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani i-a făcut o vizită în cameră Mădălinei. Concurentul a trezit-o din somn nerăbdător

În continuare Cornel a fost surprins să vadă de ceea ce a mai putut Iustina să spună despre el și Loredana și a recționat imediat:

„Ea nu știe ce face. Ea nu își dă seama de ce face. Ea vede doar ce am făcut eu și vorbește doar despre mine. Ceea ce a făcut ea este de 10 ori mai grav și mai nașpa, dar ea nu realizează lucrul ăsta. A intrat într-o transă din care nu mai iese. Eu așa ceva n-am văzut în realitate niciodată, dar aveam dubii”.

Dezamăgit de discuția Iustinei cu Beni, Cornel a spus că o va convinge că nu e adevărat ceea ce crede ea că a făcut el în apă alături de Loredana.

„O cunosc, când începe să interpreteze ceva și se enervează, știu că nu gândește normal. Ia niște decizii și după aceea și ea se crucește de ce a făcut”.

Imaginile nedifuzate la TV le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Răzvan i-a sfătuit pe concurenți să-și trăiască experiențele la maxim. Ce curiozități au existat

Reacția virală a unor fani Insula Iubirii când s-a întrerupt curentul în timpul emisiunii. Tot cartierul a răsunat: ”Cor... Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă, de fapt, ispita Loredana în Anglia. Ce presupune jobul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x