Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert, impresionat de povestea de viață a ispitei Ioana. Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut el

Robert, impresionat de povestea de viata a ispitei Ioana. El se da de gol cand vine vorba de comportament

Galerie
Robert a încercat să le cunoască pe ispitele feminine, vorbind cu fiecare în parte încă din prima seară. Cel mai mult, însă, a interacționat cu Larisa Mârtan și Ioana Zamfir. | A1

Robert a încercat să le cunoască pe ispitele feminine, vorbind cu fiecare în parte încă din prima seară. Cel mai mult, însă, a interacționat cu Larisa Mârtan și Ioana Zamfir.

A doua zi după ziua lui, când aceea a fost și ziua în care a cunoscut ispitele feminine, Robert a luat micul dejun alături de Ioana și a apucat să o cunoască mai bine, fiind impresionat de povestea ei.

Robert a mărturisit că e un bărbat manipulator

Ioana l-a întrebat cu ce se ocupă, iar el i-a povestit că are o firmă de închirieri de mașini și din cauza programului său încărcat și a dorinței sale de a petrece și timp cu iubita lui Bianca nu apucă să se odihnească așa cum ar trebui.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avut Daniel

Apoi cei doi a vorbit despre disciplină și despre cum au slăbit foarte mult amândoi, fiecare din alte motive. Robert a povestit că a slăbit din cauza programului încărcat și a oboselii, iar Ioana a spus că a slăbit pentru că și-a dorit, reușind să scape de 17 kilograme în plus. De asemenea, ispita a povestit și că apoi a fost nevoită să se apuce de sală pentru a se tonifia.

URMĂREȘTE INSULA IUBIRII PLUS INTEGRAL ÎN ANTENAPLAY!

Robert a fost surprins de disciplina ispitei și a felicitat-o pentru reușită. Ioana a început apoi să îi povestească despre relația abuzivă din care a ieșit și care a făcut-o să nu aibă deloc încredere în ea.

Discuția lor a pornit de la egoismul în relațiile de cuplu și cât de dăunător este.

“Este mare nevoie de acest echilibru pentru că nu poate doar unul singur să facă toate sacrificiile. (…) Faci alegerea asta în fiecare zi, nu e vreo magie că cineva rezistă 40 de ani împreună. Oamenii ăia au decis în fiecare zi să se ierte, să se accepte, să se sprijine”, a spus Ioana.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul online

Atunci Robert a întrebat-o dacă I s-a întâmplat să nu rezoneze vreodată cu un partener, iar Ioana i-a povestit că a fost într-o relație de 15 ani cu un bărbat care era cu 20 ani mai mare decât ea.

Robert a amuțit și i-a spus Ioanei că l-a făcut să se oprească din mâncat pentru că i-a transmis starea ei.

“Stai să mă calmez puțin. (…) Mamă, să beau niște apă puțin că m-a luat răul”, i-a zis Robert.

Ioana i-a explicat că nu e tristă atunci când povestește despre trecutul ei, dar se emoționează și are tendința să transmită starea pe care o are.

URMĂREȘTE INSULA IUBIRII PLUS INTEGRAL ÎN ANTENAPLAY!

“Mă gândesc cum ar fi să aleg o persoană, să stau 15 ani cu ea și după să nu mai fie nimic”, i-a zis Robert, complet surprins de povestea ei.

Citește și: Cine este ispita Ioana Zamfir de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra are o poveste de viață deosebită

Ioana i-a povestit că la 18 ani s-a mutat cu iubitul ei pe care îl știa deja de 4 ani și atunci a început calvarul. În fiecare an ea încerca să scape din relația ei toxică, dar mereu își găsea scuze și rămânea lângă el.

“Mamă, cât ai luptat!”, i-a zis Robert.

Ioana a învățat să se descurce singură, să fie pe cont propriu și să lucreze la ea pentru a ajunge cineva și a fi independentă.

La finalul poveștii sale despre iubitul care o manipula, Robert a făcut și el o mărturisire.

“Și eu sunt o persoană manipulatoare, dar cu o anumită limită. Adică încerc să manipulez persoana într-un fel ca să ne fie bine la amândoi”, i-a spus Robert Ioanei.

Apoi Robert i-a dat și un exemplu și i-a explicat că a manipulat-o pe Bianca să petreacă împreună revelionul în vacanță în Italia, deși ea ar fi trebuit să muncească, pentru că avea o cântare.

Ioana i-a explicat lui Robert că nu a procedat corect pentru că nu i-a cerut părerea Biancăi și pentru că nu a întrebat-o cum se simte și ce decizie vrea să ia.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avu... Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul on...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 5 septembrie 2024. Ramona afectată de afirmațiile fostei soacre. Ce a spus mama concurentei
Mireasa sezonul 10, 5 septembrie 2024. Ramona afectată de afirmațiile fostei soacre. Ce a spus mama concurentei Joi, 05.09.2024, 15:27
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x