Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcut ea

Maria și ispita Marcel au avut o ultimă discuție, după alegerea dream date-urilor. Cei doi au vorbit sincer despre momentele care i-au legat.

Galerie
Maria a avut o ultimă discuție cu Marcel înainte ca ispita să părăsească Insula Iubirii, de vreme ce acesta nu fusese ales la dream date de nicio fată. Noul regulament impunea ca ispitele care rămân, să părăsească imediat insula. | A1

Maria a avut o ultimă discuție cu Marcel înainte ca ispita să părăsească Insula Iubirii, de vreme ce acesta nu fusese ales la dream date de nicio fată. Noul regulament impunea ca ispitele care rămân, să părăsească imediat insula.

Ce sfaturi i-a dat Marcel Mariei înainte să plece de pe insulă

Maria a fost mai întâi curioasă dacă toate lacrimile lui Marcel și tot ce îi spunea el a fost din sinceritate. Marcel i-a jurat Mariei că nu s-a prefăcut nicio secundă și că are sentimente puternice pentru ea.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei

Maria a vrut să știe dacă Marcel a jucat un rol și că poate, cumva, el s-ar fi îndrăgostit de ea pe parcursul emisiunii. Marcel i-a spus că el a simțit ceva pentru ea încă de la început și că nu s-a jucat cu sentimentele ei.

“Am fost parolist și ți-am zis că nu o să renunț la tine până la final. Bine, că n-am renunțat nici acum”, i-a transmis Marcel Mariei.

Maria a spus că i-a amintit mult de fosta ei relație și i-a mai mărturisit ce teamă are ea: Maria îl crede în stare pe Marcel să o rănească și ea vrea să evite așa ceva.

“Eu eram asumat. Am vorbit cu tine, am vorbit de familie”, i-a spus Marcel.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra despre Cornel

“El e un copil, mă. (…) Eu am făcut ce a făcut el. (…) Nu-mi arde să mai fac altele că eu sunt obosit. Drumu pe care Daniel se duce, eu mă întorc obosit”, a spus Marcel despre Dani atunci când Maria și-a amintit cât de mult a dezamăgit-o iubitul ei.

Marcel i-a mai spus Mariei că nu e frustrat, ci e doar dezamăgit. De asemenea, el a vrut să îi dea ultimele sfaturi înainte de a pleca de pe insulă.

Ispita masculină i-a transmis Mariei că ea nu se potrivește cu Alin și Alin nu va rămâne cu ea, ci doar se joacă cu ea. Marcel i-a transmis Mariei ca la dream date să nu se sărute cu Alin și să nu bea alcool, pentru că alcoolul ar putea să o facă să se dezahardeze.

Maria i-a ascult discursul. Apoi Marcel i-a mai spus că dacă ea încă mai are poza cu ei doi, să o mai privească din când în când, atunci când simte că îi e dor de el.

Maria a zis că are două poze cu ea și cu el și poate să îi ofere și lui una. Marcel a fost bucuros să afle că o să primească o poză cu Maria înainte de plecarea lui de la Insula Iubirii sezonul 8.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret” al Mariei

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cre... Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Dani consideră că a trăit într-o minciună până acum! Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x