Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra despre Cornel

În ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024, Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite: Maria, Loredana și Lala. Logodnica lui Cornel a făcut declarații uluitoare după discuția cu ele.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra despre Cornel | antena 1

Iustina, logodnica lui Cornel, a avut parte de o surpriză de proporții înainte de bonfire-ul final. Aceasta s-a întâlnit cu femeile alături de care partenerul său a fost surprins în ipostaze neașteptate în Thailanda.

Este pentru prima dată când se întâmplă asta la Insula Iubirii sezonul 8. Trei ispite și-au făcut apariția la bonfire pentru „a-i deschide ochii” concurentei în ceea ce privește relația ei. Lala, Maria și Loredana i-au adresat replici grele Iustinei.

Nici logodnica lui Cornel nu s-a lăsat mai prejos. A ascultat cu mare atenție poveștile ispitele și a reacționat acid după plecarea lor. Camerele de filmat au surprins-o pe Iustina în timp ce vorbea într-un mod urât despre Lala, Loredana și Maria.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat imaginile

„Nu-i ajunge una! Oricum le-a luat la mișto pe fete, eu îl cunosc mai bine”, a spus concurenta.

Ce secret a dezvăluit Iustina despre Cornel la bonfire-ul cu cele trei ispite feminine în ediția 19 de la Insula Iubirii sezonul 8, de pe 26 august 2024

Iustina și-a stăpânit cu greu cuvintele atunci când ispitele Lala și Maria au început să discute cu ea. Aceasta a răbufnit în ras atunci când a auzit de la cele trei fete că partenerul său este un bărbat inteligent, dar cu două fețe.

„Cornel și-a bătut joc de ele, eu sunt sigură că le-a luat la mișto. Pe Maria și pe Larisa”, a mai evidențiat concurenta.

„Mie Cornel mi-a permis să-i cunosc povestea de viață, maturitatea, felul în care își iubește familia, după cum știm el a mai fost căsătorit, are patru copii cărora le oferă totul. Muncește foarte mult să facă asta. La fel, cu Iustina, pe care a ajutat-o”, a povestit ispita Loredana.

Concurenta a avut o curiozitate: dacă între ispita Loredana și Cornel a existat contact sexual în apă. Răspunsul acesteia nu a întârziat să apară, negând astfel de lucruri.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Iustina i-a dezvăluit ispitei Alin ce strategie are și ce plan de răzbunare a pus la cale

De asemenea, Iustina a scos la iveală și un secret despre partenerul său după ce a aflat despre cuvintele bărbatului la adresa ei: „Ceea ce spune el sunt doar minciuni. Eu mă întrețin singură. Lucrez la firma lui Cornel, muncesc pentru banii ăia, iar eu țin cardurile lui pentru că el juca la jocuri de noroc. Așa îl făceam să stea departe de ele”.

„Să rămână cu cine vrea el, nu mă privește pe mine, dar mă va regreta pentru că femeie ca mine nu mai găsește. Mi-am dat seama că sunt mai bună decât ele cu mult. Maria nici nu prea vorbea, nu vreau să comentez, e vai de capul ei. (...) Mă așteptam să spună ceva mult mai deranjant, nu ceea ce știam deja despre el. Nu am învățat nimic, n-am ce să învăț de la trei panarame”, a spus Iustina la testimonial după întâlnirea cu cele trei ispite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret”... Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x