Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Claudiu nu s-a mai putut opune atracției și s-a sărutat cu ispita Anamaria. Ce a urmat

În timp ce Simona era la bonfire, iubitul ei a dat curs celei mai arzătoare dorințe, în club. Claudiu și ispita Anamaria nu s-au mai putut opune atracției dintre ei și s-au sărutat pasional. Ce a urmat după!

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Claudiu nu s-a mai putut opune atracției și s-a sărutat cu ispita Anamaria. Ce a urmat | Antena 1

Simona, alături de celelalte partenere de cuplu, se afla la bonfire, în timp ce băieții petreceau noaptea într-un club din Phuket. Însă, imaginile pe care iubita lui Claudiu le urmărea în materialul prezentat nu aveau să se compare cu gestul pe care el l-a făcut la party. Iubitul Simonei a dat curs celei mai arzătoare dorințe și s-a sărutat pasional cu ispita Anamaria. Iată ce i-a spus el după!

Citește și: Romeo și Răzvan pun capăt rivalității. Ispita îl numește acum pe fostul concurent „șeful insulei”

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Cum a reacționat Simona când a văzut noi imagini cu Claudiu și ispita Anamaria

„El crede că dacă vine aici și se apropie de o ispită, va găsi răspunsuri. Din contră, el își găsea răspunsuri dacă putea să își stăpânească anumite plăceri și să vadă dacă este capabil să iubeasc o anumită femeie. Mi-a dat răspunsul acum, dar putea să îmi spună acasă”, a zis iubita lui Claudiu la bonfire.

Simona a început să plângă în momentul în care a vizionat materialul cu Claudiu și ispita Anamaria în timp ce împărțeau același pat și aceeași cameră.

„Mă așteptam să nu fie atât de asumat și să nu facă lucruri atât de clare, știind că mă deranjează, că o să sufăr, că o să fiu dezamăgită. Mi-aș fi dorit, dacă simte într-adevăr o atracție față de Anamaria, să fi lăsat un mesaj în care să îmi spună că aici a realizat că nu poate să fie bărbatul pe care eu mi-l doresc și că vrea să își trăiască viața în modul lui, nu să văd aceste imagini. Totuși, mă bucur că s-a apropiat de o persoană care e exact ca mine, așa cum a zis, adică nu a căutat mai mult. Înseamnă că nu-i lipsea nimic acasă și că nu e o problemă la mine, ci la el. Nu o să fac nimic oficial, deoarece văd că încă are rețineri de a se săruta”, a mai transmis Simona, timp în care Claudiu a dat frâu liber celei mai arzătoare dorințe.

Întrebată de Radu Vâlcan cum ar pleca de pe insulă dacă mâine ar fi la ceremonia finală a focului, Simona a răspuns că „singură”.

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Ce s-a întâmplat după primul sărut pasional dintre Claudiu și ispita Anamaria

Între timp, în club, Claudiu își continua „jocul” seducației cu ispita Anamaria.

„A început din nou cu jocurile pe care le face el, cu apropierea lui de fața mea, de gâtul meu, foarte senzual”, a relatat ispita la testimoniale.

La un moment dat, iubitul Simonei a întrebat-o pe roșcată dacă i-a pus răbdarea la încercare. Aceasta, însă, părea că nu vrea să vorbească cu el și a continuat să danseze.

„Doar nu aș vrea să faci mișto de mine. Atât.”, a fost singura ei replică, clipă în care Claudiu nu s-a mai abținut și a sărutat-o pasional.

„Atunci am simțit eu că este momentul și că merită să primească acel sărut. Și m-am simțit și eu hotărât să fac chestia asta. Trăiesc la maxim testul, astfel încât să îmi dau seama că sentimentele pe care le dezvolt aici sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă”, a precizat Claudiu la testimoniale.

„Mi se pare că acest sărut stă să vină de ceva timp, așa că e binevenit. Sărută bine! După un sărut destul de lung, s-a retras și mi-a spus că pentru el testul s-a încheiat”, a transmis ispita Anamaria.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Simona despre Claudiu, plângând în hohote. Toți au amuțit

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Maria i-a spus lui Marcel că au de discutat. Ce i-a reproșat după ce s-a întors d... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dezvăluirile Iustinei despre certurile cu Cornel de la începutul relației. Ce a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur!
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur! Luni, 09.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x