Antena Căutare

Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt

Cinci noi cupluri curajoase și ȋndrăgostite, cu mize mari şi poveşti de viaţă diferite și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare ȋn cadrul celui mai provocator, dramatic şi real test.

Colaj cu 3 cupluri de la Insula Iubirii Galerie
Cine sunt cele cinci cupluri cuarajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt | Antena 1

Timp de 21 de zile vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai seducătoare ca oricând, ȋntr-un joc periculos și revelator. Zeci de camere de filmat vor scoate la iveală noi și noi secrete, iar flacăra de la ceremoniile focului va face lumină ȋn fiecare relaţie, ȋncepând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Cine sunt cele cinci cupluri de la Insula Iubirii 2024

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate.

Maria și Dani

Articolul continuă după reclamă

Maria (26 de ani), lucrător comercial și Dani (26 de ani), liber profesionist, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 5 ani. Nu suficient ȋnsă ȋncât să ajungă la un numitor comun și continuă să ȋși exprime iubirea diferit. Ea spune despre el că e foarte gelos și răzbunător, dar deopotrivă iubitor și afectuos, el ȋi reproșează că e prea rece. Miza lor este una simplă și clară: au lăsat ȋn voia Insulei puterea de a arăta dacă sunt cu adevărat potriviţi unul pentru celălalt. Mai mult, dacă se întorc împreună, spun că vor fi pregătiţi pentru următorii paşi: căsătorie şi copii.

Citește și: Cine este ispita Ioana Zamfir de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra are o poveste de viață deosebită

Cristina și Andrei

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de unde au ieşit căsătoriţi. Desi el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reușit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, și să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obișnuinţa.

Iustina și Cornel

Iustina (26 de ani), agent imobiliar și Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an și 2 luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată. Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.

Daiana și Rareș

Daiana (22 de ani), barman și Rareș (25 de ani), student, sunt ȋmpreună de 2 ani, aceasta fiind prima relaţie serioasă pe care ea o are. Cei doi văd ȋn testul de fidelitate singurul leac posibil pentru gelozia ei, gelozie alimentată chiar de el. Desi spune că o iubeșţe și vede un viitor alături de ea, i-a dat motive să creadă altceva, așa că Daiana vrea să vadă adevărul cu proprii ei ochi.

Bianca și Robert

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite #deneoprit şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii. Ce concluzii vor trage aceștia după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și: Cine e ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, cuplul de la Insula Iubirii, sezonul 8. Ei s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni ma... Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. Motivul surprinzător pentru care participă la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x