Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Cum a reacționat Maria când Iustina a ”închis” ochii la imaginile cu Cornel din club

În episodul 16 din sezonul 8 de Insula Iubirii, la bonfire, fetele au văzut din nou imagini tulburătoare cu iubiții lor.

Galerie
Atunci când Iustina a văzut noi imagini cu Cornel în preajma ispitelor feminine, a spus că fostul ei iubit pare că se distrează în continuare și e mai relaxat acum după ce a primit inelul de logodnă înapoi de la ea. | A1

Atunci când Iustina a văzut noi imagini cu Cornel în preajma ispitelor feminine, a spus că fostul ei iubit pare că se distrează în continuare și e mai relaxat acum după ce a primit inelul de logodnă înapoi de la ea.

Iustina se preface că nu e deranjată de imaginile pe care le vede cu Cornel

“Mă aștept la ce este mai rău după ce a văzut imaginile cu mine. Mă gândesc că s-a răzbunat cumva pe mine și îmi iau eu toată vina acum pentru că așa a fost mereu”, a zis Iustina la bonfire.

Vezi reacția Iustinei în video-ul din interiorul articolului!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise are o nouă iubită. În ce ipostaze s-a afișat alături de Anda

Primele imagini pe care le-a văzut cu el la acest bonfire a fost atunci când el se afla afară lângă piscină pe scaun, iar ispia Flori îi dansa. Apoi când a intrat în casă, i-a făcu un dans lasciv și ispita Lala (Larisa).

Pe insula fetelor, ispitele masculine urmăreau și ei imaginile de la bonfire-ul la care erau fetele, iar Alin nu s-a putu abține atunci când a văzut imaginile cu Cornel. “Dar ce Iustina nu făcea la fel?”, a zis Alin.

“Mamă, ai realizat și tu că ai 4 copii și văd la televizor”, a mai zis Iustina, comentând imaginile cu Cornel când el o privea pe ispita Flori dansând.

Atunci când a văzut-o pe Lala dansându-I în poală lui Cornel, Iustina părea foarte relaxată și zâmbea, iar fetele au rămas surprinse când au văzut-o așa de calmă.

“Ce dansuri fac fetele alea acolo! Au greșit emisiunea”, a zis Iustina.

Apoi Iustina a văzut imagini cu Cornel în timp ce purta o conversație cu 5 dintre ispitele feminine, iar Loredana îi spunea lui că el e ispita supremă și că poate sezonul următor va fi chemat ca ispită. Cornel a zis că nu se deplasează să vină pentru 5 femei pe care ar trebui să le ispitească.

“Nu-I ajung 5 femei. Păi eu nici atât nu-I ajungeam. (…) Cornel să-și asume tot cee ace face și atât am de spus. Vor vedea și copiii lui. El știe mai bine pentru el. Putea să refuze acel dans, dar tot nu a făcut nimic greșit”, a spus Iustina.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce părere are Cornel despre Diandra, după întâlnirea dintre ispită și Cristina: „Ea nu a existat!

Au urmat apoi imaginile cu Cornel și ispita Lala din club, unde Lala îi spunea lui Cornel că nu poartă lenjerie intima și avea o fustă alba foarte scurtă.

Cornel îi spunea Lalei că sunt într-un show televizat, în timp ce ispita Lala îi spunea că nu îi pasă, că ea e asumată și că face ce simte.

“Din ce am înțeles nu avea chiloți Larisa. A repetat de nenumărate ori. Se distra. Mie mi se părea că juca puțin teatru, eu cunoscându-l pe el”, a zis Iustina.

“Iustina, ești bine?”, a întrebat-o Maria, văzând că e foarte calmă, de parcă nu realizează ce imagini a văzut.

Iustina a zis că e bine și că nu o deranjează cum dansează Cornel.

Citește și: Flacăra ispitei se aprinde, pentru a doua oară ȋn vila băieţilor, ȋn această seară, la Insula Iubirii: „Totul e imprevizibil!”

“Maria, tu nu știi. Eu am fost împreună cu el, știu. Nu are cum să mă mai deranjeze odată ce m-am despărțit de el, îmi asum și eu.”, spune Iustina, după ce se contrazice.

“Nu mai înțeleg absolut nimic ce ține de Iustina. E prea bipolară”, a zis Simona.

Insula Iubirii, sezonul 8. Cornel, imagini înduioșătoare cu fiica lui. Cât de frumoasă este Ruth: „Iubita lui tata!”... Insula Iubirii sezon 8,19 august 2024. Reacția Cristinei când a aflat despre vizitele la baie ale lui Andrei în compania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x