Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Ce gest subtil a făcut Cornel în timpul alegerilor pentru date: „Aveți o înțelegere...”

Băieții se pregătesc de un nou date. Aceștia trebuie să-și aleagă partenerele. Ispitele feminine au fost surprinse de deciziile băieților.

Galerie
Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor | Antena 1

Băieții din cuplu sunt puși în fața unei decizii mai mult sau mai puțin dificilă. Radu Vâlcan le-a dat vestea.

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Ce gest subtil a făcut Cornel în timpul alegerilor pentru date. Ispita Anamaria a văzut și l-a dat de gol: „Aveți o înțelegere între băieți?”

Andrei a fost primul care și-a exprimat dorința pentru următorul date.

„O s-o aleg pe Diandra”, spune Andrei.

„Era vizibil faptul că el o va alege pe Diandra și a fost foarte fericit”, susține Anamaria Vaida.

„Este o decizie sinceră. Cred că suntem făcuți unul pentru celălalt ca să ieșim la date”, argumentează el alegerea făcută.

„Prin cuvinte, uneori, se cam ratează esența și consider că alegerea făcută de Andrei e esența”, este de părere Diandra.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Două ispite au făcut show complet cu dans. Ce au spus concurenții băieți

„Mi-ar plăcea să trăiesc ce trăiesc ei, doar că Dani nu se deschide suficient de mult încât să pot să simt și eu ce simte Diandra”, spune Mădălina.

„Eu am s-o aleg pe Flori”, spune Rareș. „Pentru că venim din aceeași zonă și, în al doilea rând, pentru ea a fost singura fată care mi-a oferit ghirlandă.”

„Am văzut-o de la început mai liniștită, nu să se bage în seamă sau să încerce niște chestii mai perverse”, a argumentat tânărul alegerea făcută.

„Flori nu e așa liniștită. Pare liniștită, dar nu e”, este de părere Cornel. „Îi place aventura.”

„Mi se pare că rezonez foarte bine cu el. Mi se pare un bărbat foarte mișto și educat”, spune Flori. „E perfect așa cum e.”

„Eu cred că a făcut o alegere din suflet”, susține Lala.

„E foarte speriat de Daiana”, spune Flori, care crede că Rareș s-a temut înainte să facă alegerea pentru date.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Noul cuplu venit la Insula Iubrii a adus un val uriaș de îngrijorare în vila băieților

„O să fiu sincer cu mine. Am venit decis să fac testul ăsta cât se poate de implicat și asumat. Să iau o decizie, să aleg o fată care mi-a stârnit ceva. De aceea o s-o aleg pe Maria”, spune Claudiu. „Anamaria.”

„Îmi place că e un tip deschis”, spune Anamaria. „Un tip ce mi-ar putea plăcea și mai mult.”

Claudiu îi inspiră Anamariei multă energie și nebunie.

„Mi-ar plăcea să mergem la tigri. Dacă s-ar speria ar sări în brațele mele”, spune Claudiu.

Dani o alege pe Anca pentru a-i fi parteneră la date.

„O alegere safe, din nou. Și e o alegere neasumată”, este de părere Mădălina.

„I-am mirosit din prima zi că au strategii”, spune Tina.

„Cred că ne înțelegem foarte bine”, își argumentează Dani alegerea. „O văd ca o mamă de-a doua pe Anca.”

„Mă așteptam”, spune Anca. „E u băiat bun, sincer, sufletist.”

Citește și: Imagini de la nunta Cristinei și a lui Andrei de la Insula Iubirii. Cum au arătat în urmă cu 7 ani la cununia religioasă

Ioana susține că Dani le surprinde întotdeauna: „Dar nu poate să-și ascundă oricum ar fi interesul față de Mădă.”

„Mă așteptam totuși să mă aleagă Dani, pentru că am vorbit înainte despre lucrul ăsta”, spune Mădălina. „Cred că nu a vrut să arate că și lui îi place de mine.”

„Cu siguranță dacă nu ar fi camere s-ar comporta altfel”, este de părere Anca. „Nu cu mine, cu Mădă.”

Cornel a ales-o pe Mădă pentru date: „Cred că am interacționat cel mai puțin cu ea.”

„Nu pot să-mi dau seama cum face Cornel cărțile”, spune Anamaria.

„Mereu să-i surprind”, spune Cornel.

„Sunt ok cu decizia pe care a luat-o”, spune Mădă.

Cornel și Dani au bătut pumnul prin spatele lui Claudiu, după ce Cornel a ales-o pe Mădălina pentru date.

Întrebat dacă a fost doar o strategie, Cornel a spus: „Hmmm... N-am o stratege, am mai multe.”

„Prin faptul că-i pune pe alții la înaintare, de fapt, se apără pe el”, este de părere Diandra. „Așa se eschivează el de la alegerile pe care ar trebui să le facă pentru el.”

„Mi se pare că fuge puțin de ce simte. Și nu doar el fuge”, spune și Mădălina.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Diandra, mesaj cu subînțeles pentru cei care stau în relații toxice. Ce a spus în online

Ce surpriză are Radu Vâlcan pentru băieți și pentru ispitele feminine

„Băieți, astăzi, aici, o să aibă loc o petrecere”, îi anunță Radu. „Sper să vă distrați, să vă simțiți bine, să fiți voi și să aveți grijă unii de ceilalți.”

Băieții și ispitele feminine au apaudat ideea unei petreceri la ei pe Insulă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Imagini cu Bianca Mitroi în timp ce îi lovea mașina lui Robert Braia. Filmulețul a apărut în online

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Citește și: Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, 28 iulie 2024. Andrei și Diandra, sărutări în valuri. Nu s-au mai ascuns și și-au dat frâu liber sentime... Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Ispitele au defilat în cele mai îndrăznețe ținute. Ce fată a refuzat să particip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x