Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Diandra, mesaj cu subînțeles pentru cei care stau în relații toxice. Ce a spus în online

Ispita Diandra de la Insula Iubirii sezon 8 a vorbit în mediul online despre relațiile toxice. Ce părere are tânăra și ce sfaturi directe le-a oferit urmăritorilor săi.

Galerie
Ispita Diandra de la Insula Iubirii sezon 8 a vorbit în mediul online despre relațiile toxice | Antena 1

Odată cu difuzarea celui cei recent episod de la Insula Iubirii sezon 8, ispita Diandra a primit o mulțime de mesaje în mediul online. Tânăra nu s-a ferit să le răspundă internauților și să împărtășească cu urmăritorii părerea ei legată de relațiile toxice.

În urma episodului 5 de la Insula Iubirii sezon 8 din 23 iulie 2023, ispita a primit o avalanșă de mesaje de la urmăritorii ei. Totul a plecat după ce, în cadrul show-ului, Cristina a văzut imagini dureroase cu ea și Andrei și a mărturisit că este șocată de comportamentul lui.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce s-a întâmplat între Andrei și ispita Diandra înainte ca el să-i spună ”te plac” și ”te vreau”

Ce spune ispita Diandra de la Insula Iubrii, sezonul 8 despre relațiile toxice

Articolul continuă după reclamă

Soția lui Andrei a fost extrem de tulburată de imaginile cu bărbatul și Diandra pe care le-a văzut la bonfire. Aceasta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns.

Internauții nu au întârziat să își dea cu părerea despre situația neșteptată de la Insula Iubirii sezon 8 și și-au împărtășit părerile cu ispita.

Astfel, Diandra s-a văzut nevoită să vină cu o reacție. Ispita de la Insula Iubirii sezon 8 a dezvăluit că a primit o mulțime de mesaje de la persoane care stau în relații toxice și le-a oferit părerea ei sinceră.

„Sunteţi zeci de mii cu relaţii toxice și nefericite acasă, în fața TV-ului. Dormiți în papucii proprii: Învăţaţi ceva din emisiunea asta și lăsați victimizările s scenariile, mania persecuției , etc Vă complaceţi în situaţii pentru un gram de fericire, când de fapt nu aţi trăit fericirea supremă și nu știți cum se simte. $i totuși, totul stă în mâinile voastre. Tocmai findcă nu vă daţi voie să o trăiți și credeţi că este perfect normal ca ea să existe doar periodic. Vă lezaţi singuri. Sorry not sorry”, a răspuns fata pe contul ei de Instagram.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Într-un alt Instastory, Dinandra a vorbit și despre compatibilitatea în cuplu.

„Compatibilitatea nu înseamnă zeci de ani împreună. Și relaţii cât mai lungi, dar neîmplinirea sufletească e la mama ei acasă. Dospește frumos acolo, între 4 pereţi Aţi devenit lupii moraliști ai relațiilor perfecte, și seara când vă puneți in pat dormiți spate in spate. Sau poate nici măcar în același pat. Dureros adevârul, nu? E greu de digerat. Știu.

Compatibilitatea înseamnă două suflete care invață să trăiască la fel de armonios și după 20 ani împreună Pace, liniște, prietenie, radianţă. Lumină. ○ inima fericită = iubirea matură și reală Restul e can-can”, a mai precizat ispita Diandra de la Insula Iubirii sezon 8, pe contul ei de Instagram.

Insula Iubirii, sezonul 8. Imagini cu Bianca Mitroi în timp ce îi lovea mașina lui Robert Braia. Filmulețul a apărut în ... Imagini de la nunta Cristinei și a lui Andrei de la Insula Iubirii. Cum au arătat în urmă cu 7 ani la cununia religioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x