Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Cum a reacționat Dani după ce a văzut imagini cu Maria la bonfire: „Nu mai am iubită”

Dani de la Insula Iubirii sezonul 8 a vizionat noi imagini cu iubita sa și a avut o reacție surprinzătoare când a auzit-o pe Maria că se simte blocată în relația cu el. Iată care a fost primul lucru pe care băiatul l-a făcut când s-a întors în vilă!

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Cum a reacționat Dani după ce a văzut imagini cu Maria la bonfire: „Nu mai am iubită” | Antena 1

Dani a ascultat surprins ce are de zis Maria în materialul prezentat la bonfire. La un moment dat, el o surprinde pe iubita sa în timp ce aceasta declară că simte că el nu o iubește. Afirmația l-a făcut pe băiat să își iasă din fire și să își spună partea sa de „poveste”.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Alegerea ispitelor pentru date, mărul discordiei în vila fetelor. Ce a ținut să zică Simona

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Reacția lui Dani după ce a văzut imagini cu Maria la bonfire

„Mi-a plăcut tot! Mi-a plăcut că a spus că nu simte că o iubesc. Eu am venit dintr-o lume, înainte să fiu cu ea, mai nebună. Foarte multă distracție, petreceri, clubăreală, ieșiri cu fete, cu prieteni. M-am limitat doar la ea, de când am fost cu ea. În ultimii trei ani, a fost o perioadă în care eu am simțit că m-am închis între patru pereți. Dacă ea îmi spune mie că nu am iubit-o și nu i-am demonstrat iubirea mea... Eu cred că nimeni nu ar fi stat trei ani cu bunicii ei, să le dea de mâncare în gură și să stea în casă, fără să se distreze. Și cu asta cred că am zis tot”, a precizat Dani.

După ce Maria a mai declarat că simte că el nu este bărbatul care ar mai putea să o facă fericită și că nu vrea să rămână blocată în această relație, Dani a replicat că este decizia ei și că poate și el simte același lucru.

„Aici îmi confirm că poate că nu m-a meritat și aici îmi mai confirm un lucru. Poate că ea nu a avut atât de mulți băieți la viața ei să poată facă niște diferențe. Dar eu zic că va veni momentul când îmi va simți lipsa și va știi ce a pierdut. Și a pierdut pe mâna ei, pentru că ea a fost prima care a pus punct. Aveam și eu anumite dubii în cap, dar nu voiam să le cred. Îi mulțumesc”, a mai adăugat iubitul Mariei la bonfire.

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Ce i-a spus Dani ispitei Mădălina când s-a întors de la bonfire

Întors în vilă, Dani a mers glonț la o ispită și i-a spus că „nu mai are iubită”.

„S-a despărțit de mine. Că ea a simțit că nu o mai iubesc... Când stăteam cu bunicii și le dădeam de mâncare n-a simțit și am făcut asta nu că mi-a zis ea, ci că asta am simțit eu, ca să fiu lângă ea. Ea a zis că a văzut că nu știu ce am făcut eu și de asta a dus la despărțire... Dar dacă e să o luăm logic... Tu ai intrat îmbrățișată în mare cu ăla... Eu n-am făcut nimic de genul. Și ea e foarte sigură că vreau să ne împăcăm. Dar de unde știi tu că eu mai vreau să mă împac cu tine?”, s-a confesat el unei ispite, pe canapea.

„Am rămas singur, pe jumătate, că doar ea s-a despărțit de mine, nu și eu de ea”, a mai adăugat iubitul Mariei la testimoniale.

După ce și-a făcut apariția și ispita Mădălina, Dani i-a adresat o întrebare cât se poate de directă. Răspunsul fetei nu a întârziat să apară: „Eu nu am simțit nimic”.

„Dacă voiam să mă răzbun, cred că o făceam de la primul bonfire. Puteam să profit de Mădă, că mă place un pic, și să vin direct să o iau de păr și să o sărut sau alte chestii, dar nu”, a mai transmis Dani la testimoniale, arătându-se extrem de surprins de decizia partenerei sale, de a rupe relația.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: O nouă limită depăşită răstoarnă totul pe Insula Iubirii, diseară, la Antena 1. Cel de-al 11-lea episod, lider de audienţă

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Andrei a dezvăluit de ce el și Cristina nu s-au despărțit acasă. Ce l-a lăsat făr... Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Radu Vâlcan a anunțat un party neașteptat, dar ce a urmat le-a uimit și pe ispite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x