Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8. Cu ce se ocupă Rareș acum. Din ce își câștigă banii iubitul Daianei, după întoarcerea din Thailanda

Rareș, concurentul de la Insula Iubrii sezonul 8, a răspuns unei curiozități pe care mulți fani ai reality show-ului o avea. Aceștia și-au dorit să afle cu ce se ocupă iubitul Daianei, după ce a revenit din Thailanda.

Galerie
Rareș, concurentul de la Insula Iubrii sezonul 8, a răspuns unei curiozități pe care mulți fani ai reality show-ului o avea | Antena 1

Daiana și Rareș se numără printre concurenții sezonului 8 Insula Iubirii care au cucerit publicul cu felul lor carismatic și parcursul din Thailanda. Aceștia s-au decis să participe la testul fidelității, după ce tânărul a călcat strâmb în fața iubitei sale.

Încă de când au pășit pe insulă, concurenta a avut grijă să-i ofere o „listă de instrucțiuni” partenerului său. De asemenea, Rareș a fost destul de atent la interacțiunea cu ispitele feminine pentru a nu da motive de gelozie iubitei sale.

Ultimele zile din Thailanda a făcut-o pe Daiana să realizeze că bărbatul pe care îl iubește nu se va schimba prea curând. În timpul petrecerilor, tânărul a consumat foarte mult alcool, fapt care a deranjat-o enorm pe concurentă.

Citește și: Claudiu și Simona, surprinși din nou împreună la o zi distanță după ce el a confirmat despărțirea în timpul unui live cu Anamaria

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, Rareș nu s-a mai putut abține și a dat frâu liber sentimentelor față de Flori. Acesta a apelat la câteva gesturi care au luat-o prin surprindere și pe ispita feminină. Atingerile sale tandre pe trupul brunetei au fost surprinse rapid de camerele de filmat.

La bonfire-ul final, Daiana și Rareș au avut parte de o întâlnire emoționante. Chiar dacă nu a picat în tentație, tânăra a ținut să-i reamintească partenerului său că are un motiv întemeiat pentru care nu-l lasă să consume foarte mult alcool. Concurenta și Radu Vâlcan l-au rugat să privească imaginile cu el de la ultimele petreceri.

Tânărul s-a simțit foarte rușinat de faptele sale. Nici lui nu i-a venit să creadă ce a putut să facă chiar în fața publicului. De altfel, până și ispita Flori a fost stânjenită de filmulețele e care le-a vizionat la ultima ceremonie a focului alături de Daiana și Rareș.

În ciuda celor întâmplate pe insulă, concurenții au decis să își continue relația acasă. La câteva luni de la finalizarea filmărilor, Rareș și Daiana au vorbit despre povestea lor de iubire. Tânărul a susținut faptul că nu s-au schimbat prea multe în cuplul lor, ci doar faptul că partenera lui nu se mai enervează atât de ușor.

Cu ce se ocupă Rareș de la Insula Iubirii sezonul 8, după ce s-a întors din Thailanda

De când au revenit în România, Rareș și Daiana și-au păstrat activitatea intensă de pe rețelele sociale. Aceștia se mândresc cu o comunitate impresionantă de prieteni virtuali pe conturile de Instagram.

Pentru că au o relație deosebită cu urmăritorii lor, aceștia fac postează des imagini sau fac sesiuni de întrebări. De curând, tânărul a decis să răspundă la unele curiozități ale oamenilor de pe rețelele sociale.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția acidă a lui Andrei Rotaru după toate acuzațiile pe care i le aduc fanii emisiunii. A răbufnit

Mulți și-au dorit să afle ce profesie are concurentul, după ce a plecat de pe insulă. Acesta a oferit un răspuns direct și sincer la întrebarea: „Cu ce te ocupi momentan?”.

Rareș le-a explicat prietenilor virtuali că în prezent lucrează într-un service GSM. Puțini sunt cei care știau că tânărul își câștigă banii dintr-o astfel de meserie.

Urmărește Interviurile Insula Iubirii pe AntenaPLAY.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Alin Simoiu a vorbit despre tacticile folosite cu Iustina și Maria. Ce a de... Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan Kovacs, surprinși din nou împreună, după zvonurile despărțirii. Ce s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x