Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, rochia care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă. Cum și-a făcut apariția

Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a făcut furori pe contul de Instagram cu o imagine incendiară. Tânăra a îmbrăcat o rochie care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă.

Colaj cu Bianca Giurcă în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a făcut furori pe contul de Instagram cu o imagine incendiară | Instagram & Antena 1

Bianca Giurcă, fosta iubită a lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, a pus pe jar publicul masculin cu o postare de-a dreptul neașteptată. Frumoasa șatenă s-a lăsat pozată într-o ținută cu crăpătură adâncă pe picior.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânăra este posesoarea unui trup de invidiat. Bianca Giurcă a reușit să impresioneze cu fiecare apariție din cadrul reality show-ului la care a participat alături de fostul iubit.

De altfel, activitatea ei din mediul online a devenit mai intensă de când s-a întors din Thailanda. Aceasta își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai speciale momente din viața ei prin intermediul contului de Instagram.

Citește și: Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a luat

Separarea de Marius Moise a făcut-o să treacă printr-o transformare spectaculoasă. Tânăra radiază de când nu mai formează un cuplu cu bărbatul care i-a rănit sentimentele la Insula Iubirii. Se pare că despărțirea de acesta a făcut-o să se schimbe complet.

Bianca Giurcă este foarte atentă la modul în care se afișează în fața publicului. Aceasta are mare grijă de aspectul său fizic, mergând adesea la saloane de înfrumusețare sau în cabinetul medicului estetician pentru a-și menține buzele cu volum.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, apariție sexy în mediul online

Pentru că este destul de activă pe contul de Instagram, Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 s-a decis să își surprindă urmăritorii cu o apariție sexy. Tânăra a publicat două imagini incendiare din cadrul unei ședințe foto.

Rochia care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă a atras toate privirile publicului masculin. Ținuta provocatoare i-a scos în evidență bustul generos și talia de invidiat. De altfel, cizmele lungi din latex i-au pus într-o lumină bună picioarele.

Citește și: La ce schimbare de look a apelat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arată tânăra fără extensii de păr

Fosta concurentă a reality show-ului și-a asortat piesele vestimentare cu o geantă neagră și ochelari de soare. Mai mult, aceasta a apelat la un machiaj discret și o coafură simplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu Bianca Giurcă au generat mai bine de 9 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. O persoana i-a sugerat să se înscrie în noul sezon Insula Iubirii în rolul de ispită pentru că ar putea să cucerească mulți bărbați cu frumusețea ei.

„Ești superbă ❤️”, „Deci... Eu am zis încă din prima secundă când te-am văzut în promo-urile emisiunii Insula Iubirii că adevărata ispită de pe insula aia ești tu și nu fetele ispită. Absolut superbă.” sau „Wow, stil!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii a reușit să se transforme în cea mai bună versiune a ei după despărțirea de Marius Moise. Din postările sale de pe rețelele sociale se poate observa că strălucește de fericire și împlinire.

Cum arăta Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, fără extensii, acid în buze și cu părul blond. Tânăra avea doar... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x