Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce confesiuni a făcut Bianca Giurcă, după bonfire-ul final cu Marius Moise. Concurenta a spus totul

Bianca Giurcă a făcut confesiuni emoționante, după bonfire-ul final cu Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Iată ce dezvăluiri a făcut concurenta în fața camerelor de filmat.

Colaj cu Bianca Giurcă și Marius Moise la bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a făcut confesiuni emoționante, după bonfire-ul final cu Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ultimul bonfire din sezonul 7 Insula Iubirii a adus pe micile ecrane ale publicului situații neașteptate și momente tensionate. Patru cupluri s-au revăzut după ce au stat 21 de zile departe de partenerii lor.

Surprizele nu au întârziat să apară. Deși credeau că vor rămâne împreună la finalul testului, două cupluri au părăsit Thailanda separate. Răzvan Kovacs și Ema Oprisan, Marius Moise și Bianca Giurcă au ales să plece în România fără relație.

Telespectatorii au urmărit cu interes discuțiile celor două perechi. Marius Moise și Bianca Giurcă au avut parte de un ultim bonfire incendiar. Spiritele s-au încins, iar aceștia și-au adresat replici dure în fața tuturor.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Replica lui Marius Moise când a văzut că Bianca Giurcă a plâns din cauza lui. La ce gest a apelat

Concurentul a evidențiat că nu-l mai interesează nimic ce ține de fosta lui parteneră. Mai mult, acesta s-a enervat foarte tare când a văzut imaginile în care tânăra îl săruta și îmbrățișat pe Alin Simoiu.

Deși a încercat să ofere explicații, Bianca Giurcă nu a mai primit o șansă din partea bărbatului alături de care a venit în sezonul 7 Insula Iubirii. Concurenta a fost conștientă că și fostul ei iubit a greșit, însă ar fi ales să se împace cu el dacă ar mai fi avut ocazia.

Ce a dezvăluit Bianca Giurcă la ultimul bonfire din sezonul 7 Insula Iubirii, după ce s-a revăzut cu Marius Moise

La finalul discuției, Marius Moise și Bianca Giurcă s-au îmbrățișat, chiar dacă au decis să plece despărțiți din Thailanda. După întâlnirea cu fostul partener, tânăra a făcut câteva confesiuni emoționante.

„Am văzut un Marius schimbat, nu mă așteptam să fi suferit atât de mult. Mi-a părut rău să aud lucrurile astea. Îmi pare rău și acum!”, a mărturisit ea cu vocea tremurândă și lacrimi în ochi.

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată buzele acestuia după ce a mers la medic

Și Marius Moise a scos în evidență că relația cu Bianca Giurcă nu a funcționat de la început, motiv pentru care ar fi trebuie să se gândească mai bine și să pună punct mai devreme: „Nu era ce trebuie, cred că mai bine ne opream de la început.”

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot AICI poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele. Ele vor fi disponibile după Finala reality show-ului, care a avut loc pe 27 august 2023.

Insula Iubirii, sezonul 7. Replica lui Marius Moise când a văzut că Bianca Giurcă a plâns din cauza lui. La ce gest a ap... Oana Monea, prima imagine cu chipul iubitului său. Cum arată cel care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x