Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Dezvăluirea făcută de Bianca după ce s-a apropiat de Alin în seara petrecerii: "În apărarea mea..."

În episodul din 19 august de la Insula Iubirii, Bianca Giurcă a dat frâu liber sentimentelor alături de Alin Simoiu. Cei doi nu au mai ținut cont de camerele de filmat și s-au sărutat pasional. Cum încearcă tânăra să “justifice” acțiunile sale care trădează apropierea puternică de ispită: “În apărarea mea…”.

colaj foto cu bianca giurca si alin simoiu insula iubirii sezonul 7 Galerie
Insula Iubirii, sezonul 7. Dezvăluirea făcută de Bianca după ce s-a apropiat de Alin în seara petrecerii: "În apărarea mea..." | Insula Iubirii/Antena 1

Bianca Giurcă s-a apropiat din ce în ce mai mult de Alin Simoiu, ispită care i-a fost aproape în momentele grele după ce a văzut în repetate rânduri imagini cu Marius Moise de pe cealaltă insulă, în brațele Oanei Monea.

Citește și: Insula Iubirii, 19 august 2023. Alin Simoiu a intrat în camera Biancăi Giurcă, în toiul nopții. Ce s-a întâmplat între cei doi

Reacția Biancăi Giurcă la difuzarea pe tv a momentelor în care dă frâu liber sentimentelor cu ispita Alin Simoiu

Tânăra de 25 de ani a încercat deseori să se ascundă de camerele de filmat, ba chiar a dezvoltat un limbaj secret cu Alin Simoiu, alegând, de asemena, locuri mai ferite de ochii tuturor, crezând ea într-o securizare a imaginii sale.

Cu toate acestea, ispita Alin a dezvăluit, de fiecare dată la testimoniale, cele mai importante detalii din relația celor doi pentru a o supune cu adevărat testului.

În seara în care s-a dat ultima petrecere pe insula fetelor, cu o tematică ce unește cele două realități interioare, înger și demon, au ieșit la suprafață, deopotrivă sentimentele sincere, dar și pasiunile înflăcărate care trădează căderea în ispită, ținute sub un văl al secretului prea mult timp.

Bianca Giurcă s-a apropiat puternic de Alin Simoiu dând curs săriturilor și atingerile pasionale. Dacă până acum se ascundea de camere, acum concurenta nu a mai ținut cont de nimic, însă, în ochii publicului se agață de un “alibi”: shotu-urile! “În apărarea mea vreau să spun că dădusem prea multe shot-uri”, a scris Bianca Giurcă, pe Instagram.

După momentele pasionale alături de Alin Simoiu, Bianca Giurcă s-a pus în pat gândindu-se la tot ce s-a întâmplat pe insulă. Ispita masculină a ținut să fie lângă ea și în dormitor, unde au urmat atingeri și mângâieri sub pătură.

„A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări, atingeri, tachinări, jocuri. Sub pătură au continuat. Sunt multe cadre pe care voi nu le-ați văzut”, a mai povestit bărbatul despre interacțiunea dintre el și concurentă.

Citește și: Insula Iubirii, 19 august 2023. Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze. Ce a făcut-o pe Claudia Florescu să răbufnească

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, 19 august 2023. Bianca Giurcă s-a închis în baie cu Alin Simoiu și nu a mai ținut cont de nimic. Ce s-a întâmplat

Concurenţii Insula Iubirii, momente de foc înainte de deznodământ: întâlniri de grad 0 cu ispitele partenerilor şi dream... Insula Iubirii, 20 august 2023. Concurenții au ales ispitele cu care vor să meargă la dream date. Ce veste a dat Radu Vâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x