Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce notă a luat Bianca Giurcă la BAC. Cum le dă peste nas celor care spun că e „fără școală”

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit ce notă a luat la „examenul maturității”. Tânăra nu se ferește de provocările venite din partea internauților și a oferit un răspuns surprinzător în mediul online.

imagini cu bianca giurca de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit ce notă a luat la „examenul maturității” | Antena 1 & Instagram

Bianca Giurcă este extrem de activă pe rețelele sociale și ține legătura cu urmăritorii ei. Iubita lui Marius Moise organizează adesea sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram și nu se ferește nici de întrebările incomode.

Fie că răspunde la întrebări despre iubitul ei sau despre relația cu ispita Alin, tânăra vorbește deschis despre situațiile prin care trece. Cu toate acestea, nu ratează nici momentul să le răspundă celor care o critică.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație

Ce notă a luat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 la BAC

Astfel, într-una dintre cele mai recente sesiuni de pe InstaStory, un urmăritor a întrebat-o „Când a fost ultima Noapte de dragoste”, făcând referire la relația ei. Aceasta nu doar că a prins ironia și a oferit un răspuns în același stil.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, în vârstă de 25 de ani, a dat BAC-ul în 2016 și a vorbit despre celebrul roman al lui Camil Petrecu care se pare că i-a picat la proba de la română.

În plus, a ținut să specifice și ce notă a luat la „examenul maturității” pentru cei care îi pun la îndoială inteligența.

„A apărut în 1930, dar eu am citit-o în clasa a X-a. Mi-a picat și la BAC, iar pentru că o citisem, am luat 9,45”, a dezvălui tânăra.

„Am vrut să menționez nota de la BAC pentru cei care mă fac proastă și fără școală, iar ei au 2 clase”, a ținut să specifice iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirurii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nu s-a ferit să se afișeze complet naturală

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Cea mai mare rivalitate declanșează înfruntarea orgoliilor pe Insula Iubirii, sezonul 7: Răzvan şi Romeo, faţă în faţă, ... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum se apără Marius Moise acuzat că nu i-ar fi oferit niciun cadou Biancăi. Ce a dezvăluit de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x