Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce nume au ales Răzvan Kovacs și Ema Oprișan pentru fiica lor. Are o semnificație aparte

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, au devenit părinți pe data de 19 septembrie 2023. Tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pentru care a ales un nume aparte.

Colaj cu Ema Oprișan și Răzvan Kovacs în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, au devenit părinți pe data de 19 septembrie 2023 | Antena 1

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Bruneta a adus pe lume marți, 19 septembrie 2023, primul copil al cuplului. Aceasta este la a doua naștere pentru că mai are un băiețel din fosta relație.

Pentru că sunt foarte activi în mediul online, cei doi n-au ezitat să își anunțe fanii că trec prin momente emoționante și pline de fericire. Răzvan Kovacs aștepta cu nerăbdare să își strângă în brațe fiica, fapt care s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei zile.

Și Ema Oprișan radiază de fericire de când și-a văzut pentru prima oară micuța. După naștere, aceasta le-a povestit prietenilor virtuali printr-un InstaStory că are cea mai frumoasă fetiță.

Citește și: Romeo Vasiloni și Claudia Florescu, ipostaza neașteptată împreună. Fanii Insula Iubirii au reacționat rapid: „Ce elegant o ții”

„Ce credeți? Am cea mai frumoasă fetiță. Nu pentru că este a mea. Este superbă! Vă pup”, a fost mesajul pe care l-a transmis în mediul online, de pe patul de spital.

Ce nume au ales Răzvan Kovacs și Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 pentru fiica lor

Chiar dacă postează des imagini și videoclipuri pe conturile de Instagram, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu au oferit prea multe informații despre evenimentul important din viața lor: sarcina fostei concurente din sezonul 7 Insula Iubirii.

Așadar, bărbatul s-a decis să dezvăluie numele fiicei sale chiar la o zi de la nașterea ei. Ema Oprișan și soțul ei au decis să o numească pe micuța lor Luna. Numele are o semnificație aparte, având origini latine. Luna înseamnă „lumină” și se spune că persoanele care poartă acest nume sunt oameni altruiști și sensibili.

De asemenea, cei doi au pregătit totul pentru venirea pe lume a micuței lor, însă numele a fost detaliu la care s-au gândit în amănunt. Aceștia au vrut ca numele să i se potrivească fetiței lor.

Ce mărturisiri a făcut Ema Oprișan din sezonul 7 Insula Iubirii, după nașterea fiicei sale

La doar câteva ore de la nașterea fiicei sale, Răzvan Kovacs a publicat o imagine înduioșătoare cu ea. Fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii a fost pozat în timp ce își ținea în brațe micuța și o privea cu mult dragoste.

De altfel, Ema Oprișan a realizat o sesiune de întrebări pe contul de Instagram, unde a fost întrebată cu cine seamănă copilul său. Aceasta a avut un răspuns direct și sincer.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Bogdan a vorbit deschis despre Claudia și despre noua lui iubită. Ce a precizat

„Să știi că nu seamănă cu nimeni bebe. Nici cu Răzvan, nici cu mine. Seamănă cu Noah foarte mult. Doar că are mai mult păr în cap. E mică și drăguță și firavă și îmi e așa de drag de ea, îmi vine să o miros non-stop. Îmi vine să o mănânc. O să mă abțin de la chestia asta, promit”, a mărturisit ea, în mediul online.

Se pare că fetița celor doi seamănă cu frățiorul său, potrivit Emei Oprișan.

Alin Simoiu de la Insula Iubrii sezon 7, alături de o blondă celebră din showbiz. Tânăra este cunoscută pentru bustul ge... Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a făcut Răzvan Kovacs la o zi de la nașterea fiicei sale. Gestul la care puțini se aștepta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x