Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Imagini exclusive din Thailanda. Ce a făcut Răzvan Kovacs, după gestul Dariei Cuflic

Episodul 15 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente emoționante și tensionate. Urmărește în videoclipul de mai jos imagini exclusive cu ispitele și concurenții de la Insula Iubirii. Iată ce a făcut Răzvan Kovacs după ce Daria Cuflic a decis să nu meargă la întâlnire cu el.

Colaj cu ispitele și concurenții la Insula Iubirii Galerie
Episodul 15 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente emoționante și tensionate | Antena 1

Publicul a fost martorul unor clipe dificile pentru Bianca Giurcă și Ema Oprișan în episodul 15 din Insula Iubirii. Cele două au văzut filmulețe delicate cu bărbații alături de care au venit în Thailanda. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre alături de două ispite feminine.

Așadar, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Marius Moise a decis să o sărute pe Oana Monea după despărțirea de partenera lui. De asemenea, se pare că Răzvan Kovacs și Daria Cuflic formează un cuplu pe insulă de câteva zile.

Tot în episodul 15 din sezonul 7 Insula Iubirii, concurenții au trecut prin noi experiențe. Tensiunile și emoțiile s-au simțit la cote maxime, în mod special la ceremonia focului. În plus, situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară.

Imaginile care nu s-au văzut până acum la televizor în sezonul 7 Insula Iubirii. Ce a făcut Răzvan Kovacs după ce Daria Cuflic a decis să nu meargă la date

Pe a1.ro și AntenaPLAY, fanii sezonului 7 Insula Iubirii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe cele două insule. În ediția 15 a reality show-ului, telespectatorii nu au putut urmări reacția lui Răzvan Kovacs după ce Daria Cuflic a refuzat să meargă la date.

„Cred că s-a văzut că m-a deranjat. M-am simțit nașpa când mi-am dat seama că ai renunțat”, i-a spus acesta ispiei feminine.

„Mi-a plăcut”, a completat Daria Cuflic.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Bianca Giurcă, confesiuni fără precedent despre Marius Moise. Ce a recunoscut cu lacrimi în ochi

De asemenea, în videoclipul de mai sus sunt prezentate și activitățile pe care concurenți le-au putut practica la vile. Aceștia au învățat câteva tehnici din sportul Muay Thai tradițional în Thailanda, care ajută la eliberarea energiei negative.

Fetele s-au distrat de minune în timpul activității. Andrei și Claudia au avut o mulțime de tachinări pe plajă în timp ce practicau Muay Thai.

Oana Monea și Marius Moise s-au sărutat departe de camerele de filmat

Și băieții au avut parte de momente unice alături de ispitele feminine. Aceștia au învățat dans thailandez și au profitat din plin de experiență.

În timp ce se pregăteau pentru coregrafia de la vilă, Oana Monea și Marius Moise s-au ascuns de camerele de filmat. Concurentul s-a oferit să îi dea ispitei un tricou alb, iar ce a urmat a fost neașteptat.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Oana Monea, schimb de replici cu Marius Moise. Cum a reacționat concurentul: „Au fost două cereri”

Cei doi au intrat într-o încăpere unde nu pot fi filmați, doar auziți.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Insula Iubirii, 10 august 2023. Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana M... Cea mai mare rivalitate declanșează înfruntarea orgoliilor pe Insula Iubirii, sezonul 7: Răzvan şi Romeo, faţă în faţă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x