Antena Căutare

Insula iubirii sezonul 7. Mihai Grosu a participat la castingul emisiunii, în rolul de ispită. Ce spunea concurentul Mireasa

Mihai Grosu, actualul concurent de la Mireasa și logodnicul lui Hatice, din emisiune, a participat la castingul de la Insula Iubirii sezonul 7. Acesta a vorbit deschis despre relaizările sale.

colaj foto cu mihai grosu la insula iubirii si mireasa Galerie
Mihai Grosu a participat la castingul emisiunii, în rolul de ispită. Ce spunea concurentul Mireasa | Antena 1

Logodnicul lui Hatice de la Mireasa, Mihai Grosu, și-a dorit să participe în emisiunea Insula Iubirii sezonul 7, în rolul de ispită. Acesta a vorbit deschis despre viața lui și despre realizările pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Mihai Grosu de la Mireasa a dat casting pentru rolul de ispită la Insula iubirii sezonul 7. Ce dezvăluiri a făcut logodnicul lui Hatice

Mihai și-a dorit să meargă în Thailanda, în rolul de ispită pentru noul sezonul de la Insula Iubirii și a mers la casting pentru a-și spune povestea de viață și realizările sale în domeniul sportului.

Mulți nu știu faptul că el este campion național, campion balcanic la Badminton. Concurentul de la Mireasa a făcut parte și din lotul național timp de 11 ani, iar în acest timp el a mai cochetat și cu fotbalul și cu basket-ul, însă marea lui pasiune este badmintonul, sport la care a rămas timp de 17 ani.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, cu gândul la Finală și la posibilitatea de a deveni părinți

Deși părea că nu cunoștea multe răspunsuri cu privire la viața lui și la ceea ce își dorea, în emisiunea Mireasa pare să-și fi găsit jumătatea alături de Hatice, pe care a cerut-o de curând de soție. Bărbatul i-a cerut mâna iubitei sale, la mare, după ce au sărit împreună cu parașuta.

„Uneori mă întreb cine sunt și ce îmi place. Am multe întrebări și cam puține răspunsuri. Încă mă întreb cum sunt eu, ce-mi doresc, ce aș vrea să fac. Am câteva răspunsuri, dar las timpul să treacă să vedem ce o să se întâmple. Fac sport de 17 ani. Badminton.

Sunt campion național, campion balcanic. Am fost component la lotului național timp de 11 ani. Am făcut și fotbal în același timp și basket. Am rămas la badminton, nu știu de ce, nu mă întreba. Dar uite că a fost bine!”, au fost declarațiile lui Mihai Grosu de la Mireasa, în castingul de ispită pentru Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Insula Iubirii, record de audiență. Maria Ilioiu și Matei Negrescu, ispitele-surpriză. Concurenţii aleg ispitele pentru ... Primele alegeri s-au făcut deja la Insula Iubirii, chiar sub ochii partenerilor: „Ultimele 5 minute au fost iadul pe păm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x