Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Eric a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Cristina după ce s-au întors în țară

Ispita Eric a recunoscut că s-a mai întâlnit cu Cristina după ce s-au întors în țară de la Insula Iubirii, sezonul 8. Tânărul a mers chiar și la ea acasă. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt.

Galerie
Ispita Eric a recunoscut că s-a mai întâlnit cu Cristina după ce s-au întors în țară de la Insula Iubirii, sezonul 8 | Antena 1 & Instagram

Ispita Eric de la Insula Iubirii sezonul 8 a făcut un live pe TikTok și a dezvăluit încă de la început că e hotărât să dea cărțile pe față. Tânărul a dezvăluit că după întoarcerea în țară, el și Cristina s-au văzut de câteva ori și au fost destul de apropiați.

Mai mult decât atât, ispita a cunoscut-o și pe mama Cristinei, cea care este extrem de vehementă la adresa lui Andrei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ispita Eric și Cristina după ce s-au întors în țară

Articolul continuă după reclamă

Eric a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 8 atât în Thailanda cât și la întoracerea în țară. Acesta a fost extrem de sincer și a dezvăluit că i se pare o greșeală faptul că e s-a împăcat cu Andrei și nu știe sigur dacă cei doi chiar s-au despărțit.

„Din punctul meu de vedere e greșit că ea s-a întors la el. Egal că era cu mine, sau cu altcineva”, a spus acesta pe rețelele sociale.

„Eu am vorbit foarte mult cu ea în mare. Îi spuneam: vezi că tu ești îndoctrinată de el, pe tine te manipulează”, a mai adăugat el.

Întrebat dacă a fost doar o ispită, Eric a mărturisit că s-a atașat de Cristina și că și-ar fi dorit o relație cu fosta soție a lui Andrei.

„Cred că orice bărbat își dorește o femeie ca ea. Care știe să-și țină bărbatul aproape, o femeie care te face fericit cu micile gesturi. O îmbrățișare, un zâmber frumos, etc. Ideea este că dacă ea va ieși din relația pe care o are cu Andrei, îi va fi foarte greu. Și dacă nu va fi cineva care să o suporte, îi va fi foarte greu. Da, mi-a plăcut Cristina. Spun în gura mare. Aș fi vrut ceva mai mult, dar nu am plusat cu nimic”, a spus cât de poate de sincer tânărul.

În plus, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 a povesit și un alt episod care a avut loc în România. Pentru că el era plecat din țară atunci când ea și-a sărbătorit ziua de naștere, i-a trimis drept cadou un buchet de flori și o șampanie pe care Cristina și mama ei i-au spus că o vor bea împreună, alături de el.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Claudiu a recunoscut că el și Simona s-au despărțit, din nou. A dat vestea alături de ispita Anamaria

Odată întors în România, Eric a mers acasă la Cristina și a cunoscut-o și pe mama acesteia. Ei s-au îmbrățișat și s-au sărutat, iar în acel moment ea și Andrei nu mai locuiau acolo.

„Mama ei e super mișto. Mi-a spus și când am ajuns acolo: chiar dacă va fi sau nu ceva între voi, tu pentru fata mea au fost un înger și ai protejat-o din mâna călăului. Cuvintele ei”, a adăugat ispita de la Insula Iubirii sezonul 8.

Ispita Maria Tebieș, cea mai fierbinte apariție la evenimentul unde a fost difuzată finala Insula Iubirii sezon 8. Cum a... Insula Iubirii, sezonul 8. Ce spune acum ispita Romeo despre Ema Oprișan, după ce ea și Răzvan Kovacs s-au despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x