Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Claudiu a recunoscut că el și Simona s-au despărțit, din nou. A dat vestea alături de ispita Anamaria

Claudiu a explicat care este motivul pentru care el și Simona s-au despărțit, din nou. Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 a apărut în live alături de ispita Anamaria.

Galerie
Claudiu de la Insula Iubirii sezonul 8 a explicat care este motivul pentru care el și Simona s-au despărțit, din nou | Antena 1 & Captura TikTok

Deși Claudiu și Simona au plecat despărțiți de pe Insulă, la scurt timp cei doi au mai dat o șansă relației. Cu toate acestea, după difuzarea Finalei Insula Iubirii sezonul 8, băiatul a dezăluit că relația lor a ajuns la final. Din declarațiile lui, se înțelege că fata a fost cea care a pus capăt.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a confirmat că el și Simona nu mai formează un cuplu, Claudiu a apărut într-un live alături de ispita Anamaria, unde a oferit mai multe detalii.

Citește și: Reacția ispitei Anamaria după bonfire-ul final al Simonei și al lui Claudiu: „Am fost 100% eu”. Ce mesaj i-a transmis băiatului

Insula Iubirii, sezonul 8. Care este motivul pentru care Claudiu și Simona s-au despărțit, din nou

Articolul continuă după reclamă

Într-o serie de live-uri pe TikTok, Claudiu de la Insula Iubirii sezonul 8 a recunoscut că relația dintre el și Simona a ajuns la final. Ulterior, alături de ispita care l-a cucerit pe Insulă a oferit mai multe detalii despre decizia luată.

„Ne-am despărțit, sau e o pauză, na... Nici nu știu cum să o iau. Din punctul meu de vedere, i-am lăsat spațiu, nu vreau să mai pun presiune asupra ei, sau să o înfluențez în vreun fel, vreau să-și tragă singură concluziile și să se liniștească după toată emisiunea și după ce a fost la TV, a dezvăluit fostul iubit al Simonei de la Insula Iubirii sezonul 8.

Apoi a urmat un scurt dialog cu subînțeleg între Claudiu și ispita Anamaria.

„Mă duc și la anul ispită. Te mai testezi?”

„Mă duc și eu ca ispită. Mergem amândoi”, a răspuns el

„Să ispitim pe cineva? Vrei să ispitești pe cineva dacă pe mine nu m-ai ispitit?

„Nu te-am ispitit, ah?”

„Te-am ispitit eu mai tare”

„Care pe care s-a ispitit acolo?”

„Mai, ce să zic? Rolul meu ăla era, să te ispitesc pe tine. Al tău nu cred că era”

„Ce să zic? Am uitat în ce rol am intrat”, a fost discuția pe care cei doi au purtat-o în live-ul de pe TikTok.

Astfel, pare că cei doi au mai păstrat legătura după ce au plecat de pe Insulă. Ispita Anamaria chiar a dezvăluit la 3 luni de la întorcerea în țară că băiatul a mai căutat-o.

Citește și: Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită

În plus, fostul concurent Insula Iubrii sezonul 8 a fost surprins altături de ispită și la evenimentul de difuzare a finalei. Deși ei au stat mai retrași, ochii vigilenți ai fanilor i-au surprins în ipostaze destul de apropiate.

Claudiu a stat toată seara în preajma celei care l-a ispitit pe Insula Iubirii și păreau că se bucură foarte mult unul de compania celuilalt.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Marcel a vorbit despre experiența din Thailanda. S-ar întoarce în următorul... Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. Concurenta nu a putut ține secret nici când va naște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x