Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Iustina i-a dezvăluit ispitei Alin ce strategie are și ce plan de răzbunare a pus la cale

În episodul 16 din Insula Iubirii, sezonul 8, Iustina a avut o discuție deschisă cu Alin și i-a dezvăluit ce plan are.

Galerie
Iustina împreună cu ispita Alin au fost la o piscină cu apă termală și apoi au luat cina pe plajă. Concurenta a povestit că ei au discutat împreună de când au ajuns la date și chiar s-au și certat. | A1

Iustina și Alin au fost împreună la un date seara. De această dată Alin a ales-o pe Iustina, după ce ea l-a ales pe el la date-ul de 24 ore în urmă cu câteva zile.

Iustina împreună cu ispita Alin au fost la o piscină cu apă termală și apoi au luat cina pe plajă. Concurenta a povestit că ei au discutat împreună de când au ajuns la date și chiar s-au și certat.

Iustina i-a împărtășit lui Alin ce plan a pus la cale

Vezi imginile cu Iustina în video-ul din interiorul articolului!

Iustina i-a zis lui Alin că știe că el a încercat să îl denigreze pe Teo în fața ei. Alin, de fapt, îi spusese Iustinei că dacă e asumată în ceea ce îl privește pe Teo și dacă chiar simte ceva pentru el, ar trebui să își exprime liber emoțiile fără să se ascundă, alegând un alt băiat pentru date.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Cornel s-a simțit rău și a ajuns la urgențe. Ce s-a întâmplat când și-a sunat copiii

“Ești neasumată cu toate lucrurile astea pentu că gesturile pe care le făceai tu și ceea ce ziceai tu se contraziceau între ele”, i-a explicat Alin Iustinei.

“Nu, eu doar m-am jucat cu el”, a zis Iustina despre Teo.

Atunci când au luat cina, Alin a întrebat-o pe Iustina ce o să îi spună lui Cornel atunci când o să îi ceară el explicații pentru ceea ce a făcut.

“Da, îi voi spune adevărul. Îi voi spune că am făcut ce am simțit. Dacă vrea să mă ierte, bine, dacă nu, viața merge înainte”, i-a zis Iustina lui Alin.

Iustina a spus că poate să îl ierte în procent de 30% pentru că iubitul ei a făcut lucruri mult mai grave decât ea.

“Și pentru el ce a văzut nu a fost grav?”, a spus Alin.

Citește și: Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă

“El știe dacă mă poate ierta. În procent de 70% da, cred că mă iartă”, a spus Iustina.

La testimonial, Alin spunea că dacă iubitul Iustinei, Cornel, va lua decizia de o ierta pe ea, ispita îl va considera pe Cornel un bărbat slab.

“Și toate stările prin care l-a trecut, cu siguranță i-a fost rușine și ar trebui să intre în pământ de rușine pentru ce a spus despre el”, a mai adăugat Alin.

Iustina a dezvăluit că are un plan. Ea a mărturisit că probabil cel mai tare pe Cornel o să îl deranjeze seara pe care ea a petrecut-o în compania lui Teo și mai puțin o să dea atenție tuturor lucrurilor pe care ea le-a zis despre Cornel.

“Mă cunoaște. Știe că dacă consum alcool și daca-s nervoasă scot pe gură vrute și nevrute”, i-a zis Iustina lui Alin.

Iustina s-a gândit că dacă o să se împace cu Cornel, măcar să nu o judece. Dacă Cornel a căzut în ispită, Iustina a vrut să îi arate că ea nu e mai prejos.

“Deci practic a fost un plan bine pus la punct, nu?”, a întrebat-o Alin pe Iustina, iar ea i-a confirmat.

“A fost un moment de răzbunare așa cum mi-a și spus la date-ul de 24 ore că își dorește să îl vadă că suferă și că se va răzbuna cu siguranță pe el. (…) Ceea ce s-a și întâmplat în scurt timp, a petrecut cu Teo și a creat acea suferință de care ea spunea că o va face”, a mai adăugat Alin la testimonial.

Citește și: De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Cristina și Eric au intrat împreună în ocean. Imaginile care au urmat au fost n... Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Cum a reacționat Andrei când a văzut imaginile cu Cristina alături de Eric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x