Antena Căutare

Ispita Diandra Moga, dezvăluirile pe care toți fanii Insula Iubirii le așteptau! Ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și ce a urmat

La scurt timp după finala emmisiunii Insula Iubirii sezonul 8, ispita Diandra Moga a oferit un interviu extrem de sincer, în care a vorbit despre ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și despre ce a urmat după show.

Galerie
Ispita de la Insula Iubirii a făcut confesiuni surprinzătoare | Antena 1

Diandra Moga a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii sezonul 8. Imediat după ultimul bonfire, aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Descoperă ce a recunoscut ispita după ce s-a difuzat marea finală a show-ului.

Ispita Diandra Moga, dezvăluirile pe care toți fanii Insula Iubirii le așteptau! Ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și ce a urmat

Încă din primele zile petrecute în Thailanda, toată lumea a putut observa că s-a format o anumită legătură între Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga. Într-un timp incredibil de scurt, cei doi s-au apropiat și nu puțini au fost cei care s-au gândit că vor pleca împreună din Thailanda.

Surpriza a fost uriașă atunci când Andrei Rotaru a spus că și-ar dori să părăsească insula alături de ispită, însă ea l-a refuzat, pe motiv că e un bărbat însurat și că e nevoie să rezolve anumite lucruri și să pună punct căsniciei înainte de începe o relație cu ea. Acest lucru l-a bulversat complet pe concurent.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce mesaj a transmis Iustina Loghin, imediat după finala Insula Iubirii sezonul 8. O ispită a reacționat imediat

După ce a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, ispita Diandra Moga a oferit un interviu extrem de sincer, în care a vorbiti despre ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Andrei:

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și poți să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri”, a dezvăluit ispita.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum au apărut Dani și ispita Mădălina la difuzarea Finalei. Nu s-au ferit de ochii fanilor

Întrebată care a fost lecția pe care a învățat-o în urma acestei emisiuni, Diandra Moga a spus: „Am învățat ce este respectul, comunicarea deschisă și concluzia la care eu am ajuns în cele din urmă după toată experiența asta este că motto-ul Cine iubește nu lasă era mai degrabă Cine iubește, iubește sănătos”, a spus Diandra pentru cei de la Antena Stars.

Cum a schimbat-o pe Diandra experiența Insula Iubirii, dar și ce a urmat după emisiune?

Iată răspunsul ispitei: „Am devenit o versiune mai bună a mea, o versiune mai fermă, mai stăpână pe sine, mai hotărâtă și mai convinsă decât înainte de ceea ce își dorește de la un bărbat și de la o relație. Când apari la televizor e inevitabil să nu apară și valul de hate și e imposibil să nu te afecteze dacă ești uman, dacă ai suflet și sentimente. Au fost câteva zile când am fost mai afectată, în momentul acela m-am retras din online, am decis să iau o pauză de la tot, ca să pot să fiu din nou obiectivă și să pot să îmi dau seama că, de fapt, ceea ce se întâmplă în online din partea oamenilor nu e despre noi și despre cee ace am trăit noi acolo, ci despre perspectiva lor și punctul lor de vedere, care poate să fie în funcție de cee ace a trăit fiecare în viața sa”, a recunoscut aceasta.

Întrebată dacă mai ține legătura cu foști concurenți sau ispite, aceasta a zis: „Eu, personal, nu păstrez legătura, dar cu celelalte ispite am păstrat legătura, când vin ele la Cluj sau când vin eu la București ne petrecem timpul împreună”.

Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii se văd în AntenaPLAY începând cu 29 august 2024.

Cum a ajuns Insula Iubirii să creeze „isterie națională”. Un psiholog a explicat fenomenul uluitor: „Ne-am uitat la noi,... Insula Iubirii, sezonul 8. Cum au apărut Dani și ispita Mădălina la difuzarea Finalei. Nu s-au ferit de ochii fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x