Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Diana de la Insula Iubirii, cu ochii în lacrimi! Mama ei ar fi fost obligată să o lase la orfelinat!

Este cunoscută drept o persoană excentrică, foarte controversată şi mereu cu zâmbetul pe buze! Însă în spatele fetei rebele şi plină de tatuaje, de la Insula Iubirii, se ascunde o adevărată dramă.

A fost abandonată la orfelinat, la o vârstă foarte fragedă şi a fost înfiată de o familie care a încercat să îi ofere totul.

Diana Constantin s-a născut când mama ei avea doar 15 ani, motiv pentru care aceasta a decis să o lase la orfelinat. Ulterior, a fost adoptată de o mătuşă. Fosta ispită s-a confesat pe un cont de socializare.

„Mama mea era un copil cu copil, avea doar 15 ani când eu am apărut, aşa că am ajuns într-un orfelinat, o a doua casă în care am locuit doar un an. Vârsta nu îmi permitea să înteleg de ce sunt atâtea feţe străine lângă mine şi de ce nu mai simţeam căldura mamei.

Universul meu atât de sigur nu mai există, eram doar eu, iar eu trebuia să construiesc un altul de la zero.

Doar că lucrurile au luat o întorsură. Am fost adoptată de mătuşa mea, femeia care avea să-mi reconstruiască tot ceea ce credeam că s-a darâmat. Si aşa a si făcut. Mi-a dăruit o nouă viaţa, o nouă casă, o nouă căldură sufletească de care să mă bucur. Îmi aduc aminte doar zâmbetul ei larg, melodiile ce-mi gâdilau urechile şi îmi mângâiau sufletul. Îmi aduc aminte de mâinile mari ale tatei ce mă alinau de fiecare dată, rememorez fiecare plimbare pe bicicleta de acasă până-n oraş şi gustul dulciurilor pe care mi pe lua", a scris Diana Constantin

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro