Live acumFilm: Prizonieri
Prime Time 20:00Antitalent

Veste bombă! O concurentă de la Insula iubirii este însărcinată! Pozele au dat-o de gol

Pentru fanii emisiunii Insula iubirii, cea mai surprinzătoare veste vine din partea foștilor concurenți Geanina și Costas! Ce s-a întâmplat cu cei doi?

Pentru fanii emisiunii Insula iubirii, cea mai surprinzătoare veste vine din partea foștilor concurenți Geanina și Costas! Ce s-a întâmplat cu cei doi?

Geanina şi Costas, unul din cele mai controversate cupluri controversat de la Insula Iubirii, au plecat separat din Thailanda, dar soarta a făcut ca cei doi să se împace din nou.

Nu a mai durat mult și un inel misterios a apărut pe degetul Geaninei, care inițial a păstrat misterul. Așa cum era de așteptat, fanii s-au întrecut în supoziții.

Acum, decizia luată de Costas și Geanina este mai mult decât evidentă: cei doi s-au căsătorit! Nu numai că și-au unit destinele în fața legii, dar cei doi chiar se pregătesc să devină părinți!

Dovadă în acest sens stau chiar fotografiile Geaninei, care nu se sfiește să își arate noile forme, de femeie gravidă.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre cei doi concurenți de la emisiunea Insula iubirii!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube