Antena Căutare

Irina Stroia se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" a făcut totul public

Irina Stroia, fosta ispită din cadrul emisiunii "Insula Iubirii" se confruntă cu grave probleme de sănătate, care îi pun viața în pericol în fiecare secundă.

Irina Stroia in trei ipostaze diferite, intr-un body maro, bluză neagră și costum de baie negru Galerie
Irina a primit o veste terifiantă de la medici că boala sa a recidivat | Instagram

Irina Stroia a devenit o figură cunoscut în showbiz-ul românesc după ce a apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor. Aceasta a fost una dintre cele mai provocatoare ispite din cadrul sezoanelor 4 și 5 ale emisiunii "Insula Iubirii".

După ce a părăsit aventura din Thailanda, tânăra s-a retras departe de luminile reflectoarelor, iar din acest motiv foarte puțini știu faptul că s-a confruntat cu o boala groaznică. Irina a fost diagnosticată în ianuarie 2020, în urma unor analize de rutină, cu cancer de col uterin, însă după 6 luni de tratament a reușit să scape din ghearele bolii.

Irina Stroia a aflat despre faptul că se află în stadiul 2 de cancer după ce a fost în cabinetul medicului pentru a afla motivul apariției unor coșuri.

"Am fost diagnosticată anul trecut pe vremea asta. Am luat un tratament timp de 6 luni. În august am oprit tratamentul și am hotărât alături de medici că este ok să îmi las corpul să lupte, pentru că este un organism tânăr." a spus Irina în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irina Stroia acum

Se pare că fosta ispită de la "Insula Iubirii" nu a scăpat de suferință. În urmă cu trei săptămâni, Irina a primit o veste terifiantă de la medici că boala sa a recidivat.

Tânăra a venit pe platoul emisiunii Xtra Night Show pentru a încuraja toate femeile să își facă analizele anuale și să lupte până la final în războiul cu cancerul. Aceasta a mai mărturisit că îi este teamă să își facă biopsia pentru a afla stadiul de avansare al bolii.

"E șocul ăla pshic. Adică te chinui să nu cedezi, pentru că îți apar 1001 de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine și am tot amânat programarea." a mai spus ea.

Citește și: Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii", a ajuns la psiholog. Cu ce probleme se confruntă

Deși a mai trecut odată prin această experiență, Irina nu își dorește să scape de acest diagnostic prin intermediul unei intervenții chirurgicale, iar medicii au fost de aceeași părere cu ea.

"În mod normal, această boală nici nu apare la vârsta mea, sunt șanse foarte, foarte mici. Când am aflat am zis să luăm varianta cea mai ușoară, tratamentul, iar în cazul în care nu se poate trata o să ajungem și la cuțit, la operație", a mai povestit Irina Stroia.

Fosta ispită își dorește să lupte cu boala pe picioarele ei, iar intervenția chirurgicală o să fie o ultimă alternativă.

Irina Stroia și-a anunțat părinții înainte de a face totul public

Deși trece prin momente dificile, fosta ispită de la "Insula Iubirii" a decis să își anunțe părinții despre faptul că boala ei a recidivat înainte de a spune totul în cadrul emisiunii. Aceasta a mai mărturisit că ea este puternică, însă pentru părinții ei vestea a fost una încrozitoare, deși mama ei se aștepta la acest lucru.

Citește și: Irina Stroia, apariție incendiară în mediul online. Cum arată acum fosta ispită de la "Insula Iubirii" | FOTO

"Mama se aștepta la chestia asta. Mama este farmacistă, iar tatăl meu vitreg este medic, ei se așteptau într-un fel sau altul, dar încerc să le duc pe toate puțin singură. Mama se aștepta, tocmai de asta am și amânat să îi spun. Voiam să îi spun când aveam biopsia și știam în ce stadiu e. Este mai mare șocul pentru părinți decât pentru mine.", a mai spus Irina Stroia.

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", este pusă pe fapte mari. Ce s-a decis să mai schim... Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x