Căutare Live

Îți amintești de ispita Anuryh de la Insula iubirii? Cum arată acum și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Anuryh, celebra ispită de la emisiunea „Insula iubirii”, și-a uimit fanii cu dezvăluiri complet neașteptate! Cum arată bruneta acum și cu ce se ocupă?

Anuryh, fostă ispită în emisiunea „Insula iubirii”

Prin intermediul unui apel video, Anuryh de la „Insula iubirii” a dezvăluit pentru emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars care este atmosfera la mare, chiar dacă nu am scăpat deocamdată de epidemia de coronavirus din România, dar și cu ce se ocupă în prezent!

CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ ACUM ISPITA ANURYH DE LA „INSULA IUBIRII”

Puțini sunt cei care știu faptul că Anuryh se bucura de celebritate încă de dinainte să participe la emisiunea „Insula iubirii!

citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită”

„Sunt pe terasă, în Costinești, la hotelul unde sunt cazată. Am cea mai bună priveliște din stațiune”, a dezvăluit bruneta.

Mai mult decât atât, Anuryh a purtat un dialog savuros cu Andrei Ștefănescu, în care a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care se află pe litoral.

Pentru cei care nu știu, Anuryh este un MC extrem de apreciat, fiindcă știe să facă atmosferă, indiferent de loc sau de timp! Aflată pe litoral, aceasta este extrem de ocupată cu diferite evenimente, prin cluburi.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, bătută crunt și umplută de vânătăi! Bruneta și-a arătat rănile

Totuși, Andrei Ștefănescu n-a iertat-o pe brunetă și a descusut-o cu privire la situația sa amoroasă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Antena Stars ca să afli cum arată Anuryh acum, cu ce se ocupă și cum stă la capitolul iubire!

Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită”...
Ultimele știri
x