Antena Căutare

Maria Covașa, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a dezvăluit totul! "Marcel îmi scria când era lângă Armina"

Maria Covașa, fosta concurentă Insula Iubirii sezonul 8, a fost prezentă în platoul Un show păcătos cu Dan Capatos, la Antena Stars.

Galerie
Maria a spus că după ce s-au întors în țară de la filmările sezonului 8, pe 25 martie, Marcel i-a dat mesaj și au ținut legătura pentru o vreme. | A1

Tânăra concurentă de la Insula Iubirii a vorbit deschis despre experiența care a schimbat-o și a făcut câteva declarații și despre conexiunea ei cu Marcel.

Maria a spus că după ce s-au întors în țară de la filmările sezonului 8, pe 25 martie, Marcel i-a dat mesaj și au ținut legătura pentru o vreme.

Maria Covașa a dat cărțile pe față

“M-a mai căutat încă o dată în timp ce era cu Armina, dar nu m-a căutat pentru a fi ceva mai mult atunci. M-a căutat strict să-mi spună că și-a luat hate atunci când s-a dat episodul când s-au prezentat ispitele”, a povestit Maria.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Maria Covașă a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat între ea și Dani Boy după emisiune

Maria a mai spus că ea l-a sfătuit să aibă răbdare să se difuzeze emisiunea ca să vadă lumea că el chiar e un băiat bun.

Concurenta Insula Iubirii a declarat că a fost deranjată de faptul că Marcel a mințit în interviul la 6 luni de la încheierea filmărilor. El ar fi zis la acel moment că ei nu au mai ținut deloc legătura după emisiune pentru că “trenul plecase din gară”.

Maria și-a spus și părerea despre actuala iubită a lui Marcel și felul în care ea își pune amprenta asupra lui.

“Ea îl strică. Mi se pare că e o femeie geloasă, posesivă și el nu mai e el. E un alt om”, spune Maria.

Maria Covașa mai spune că Armina i-ar fi dat block de pe telefonul lui Marcel pentru că este exagerat de geloasă.

Citește și: Schimbarea de look radicală la care a apelat Maria Covasa. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 8 Insula Iubirii

Atunci când a venit pentru Interviurile Insula Iubirii, sezonul 8, Maria Covașă a spus că este un om nou. Tânăra a dezvăluit că s-a schimbat foarte mult după experiența din Thailanda. Acesta a mărturisit că nu s-a recunoscut în anumite reacții pe care le-a avut acolo și chiar și-a dorit să meargă la psiholog pentru a-și vindeca rănile.

Fata a dezvăluit că Dani Boy a căutat-o după ce s-au întors în țară, deși el era deja într-o relație cu Mădălina. Mai mult, spune ea, Dani s-ar fi combinat cu fosta iubită a ispitei Beni pentru a afla mai multe despre Maria.

Maria Covașa de la Insula Iubirii, sezonul 8 a clarificat și situația în care Dani Boy ar fi mers să își ia lucrurile de la ea și a spus cum au stat lucrurile, de fapt.

„Dani a venit de două ori la mine, eu vorbeam în perioada aia cu Beni. O dată a venit cu scuza să își ia niște scule pentru motor și atunci a încercat să mă pupe. Și a doua oară, era cu Adriana în mașină, a lăsat-o acolo, a venit la mine. Ei i-a spus că se duce să ia bani de pe card. Și venise cu gândul de a ne împăca. Lucrurile eu i le-am dus lui Dani la Predeal. Nicidecum nu a venit să își ia lucrurle de la mine, Mădălina. Dacă asta știi, afli acum că nu ăsta este adevăratul motiv. Am în telefon dovezi”, i-a transmis direct ispitei.

Citește și: Cadoul spectaculos pe care Maria de la Insula Iubirii l-a primit de ziua ei. Cum a apărut la 27 de ani fosta iubită a lui Dani

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea a... Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite de la M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x