Antena Căutare

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor, la scurt timp după ce a născut

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la emisiunea „Insula iubirii”, apelează la estetician la scurt timp după naștere. Un val de critici la adresa înfățișării ei au înfuriat-o teribil.

Nicoleta Dragne, ispită Insula Iubirii Galerie
Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor la scurt timp după ce a născut

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii, emisiunea difuzată de Antena 1. Aceasta s-a impus cu șarm în fața bărbaților și a lăsat în urma sa o imagine demnă de admirat.

La scurt timp după încheiere emisiunii, Nicoleta Dragne și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, tot ispită, în cadrul aceleași emisiuni.

Frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii; „Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Nicoleta, în urmă cu ceva timp.

Este vorba despre Alin Bruno, un celebru om de afaceri din Timișoara pe care l-am putut vedea doar preț de câteva zile în sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii. Acesta a decis să se retragă din show-ul filmat în Thailanda, din motive personale.

Citește și: Cum arată copilul ispitei Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii. Micuțul Vladimir a crescut și seamănă cu tatăl său

Nicoleta Dragne, pe mâna medicilor esteticieni, la cinci luni după naștere

Nicoleta Dragne, ca imagine publică, a fost intens criticată de gurile rele pentru aspectul său fizic, deși ea arată impecabil. Zeci de fani i-au reproșat ba că nasul său nu este deloc estetic, ba că urechile sale nu sunt perfecte.

Valul de critici de care a avut parte cât a fost la Insula Iubirii au înfuriat-o teribil la momentul respectiv, dar a învățat să treacă peste ceea ce oamenii comentau nejustificat, ea fiind în poziția unei femei pline de carismă și de-a dreptul fermecătoare.

"Oameni care nu au ce face. Presupun că sunt oameni nefericiți. Îmi luau pozele și dădeau cu zoom și-mi decupau nările, nasul și mă postau «uitați-o pe asta ce nări are». Orice îți căutau! S-au luat la un moment dat și de urechile mele", spune Nicoleta Dragne în cadrul emisunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

Nicoleta Dragne s-a operat la nas la un moment dat, iar acum vrea să apeleze din nou la acceași intervenție estetică deoarece o problemă medicală o împiedică să respire așa cum trebuie. Mai mult, își dorește și un implant mamar: "Eu vreau să-mi operez nasul pentru că nu pot să respir. Au avut dreptate cu nările, nici eu nu sunt mulțumită cu asta, dar nu este vina mea. Sunt diferite față de cum aveam eu nasul înainte să mă operez. Am o problemă la vârf, am vârful puțin strâmb, dar principalul motiv este că eu nu pot să respir și dacă tot se face intervenția, trebuie să-mi repare și vârful nasului".

Întrebată dacă au afectat-o comentariile respective, Nicoleta a declarat: "Nu! Eu nu am o problemă dacă oamenii se iau de mine. Eu consider că ei sunt nefericiți. Dar mă enerva când se luau de familia mea, acolo mă enervez, ce-i drept!", a mai spus Nicoleta Dragne în cadrul emisunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x