Antena Căutare

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!

Dacă ai urmărit emisiunea ”Insula Iubirii” n-ai cum să nu-ți amintești de Andreea, concurenta din sezonul al patrulea, care a stârnit hohote de râs cu replica ”Vă plac șlarfii mei?” Deși s-a despărțit de Gabi, tânăra pare să-și revenit și să fie în formă.

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi! Galerie
O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!

Andreea a avut o relație cu Gabi, un bărbat pe care l-a cunoscut pe un stadion din Reșița. Cei doi au fost împreună doi ani și jumătate, însă venirea în Thailanda n-a făcut decât să-i despartă, aceștia înțelegând că lucrurile nu mai funcționează de mul timp între ei, aceștia recunoscând că se ceartă frecvent și nu comunică deloc.

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Imediat după ce s-au întors din Thailanda, Gabi și Andrei s-au despărțit. Trei ani mai târziu, viața Andreei s-a schimbat, însă tânăra nu e împlinită din punct de vedere sentimental.

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!

Mai exact, potrivit informațiilor făcute publice pe Facebook, Andreea nu e implicată într-o relație și nici nu pare că are de gând să facă acest lucru prea curând.

Hamude Kilani de la „Insula Iubirii” a dat lovitura! Se iubește cu o bombă sexi! A pozat aproape dezbrăcată! Imagini incendiare! „Suntem suflete pereche” – Foto

În imaginile postate pe Facebook, ea apare singură, însă obișnuiește să facă publice și multe clipuri amuzante de pe internet, semn că nu are o viață activă, dedicându-și timpul liber rețelelor de socializare.

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima... La asta nu se aștepta nimeni! Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat! Cum au sărbătorit Ziua Îndrăgosti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x