Antena Căutare

La asta nu se aștepta nimeni! Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat! Cum au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților 

Poveste de iubire dintre Hannelore și Bogdan, foști concurenți la ”Insula Iubirii”, este demnă de orice telenovelă. Deși relația lor de iubire ”scârțâia” încă din Thailanda, cei doi au mers mai departe cu nunta. Câteva luni mai târziu au divorțat, iar acum, aceștia s-au împăcat.

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au fost împreună timp de șase ani și jumătate. Ulterior, cu puțin timp înainte de a se căsători, ei s-au înscris la Insula Iubirii, unde au venit să-și testeze relația. Deși Hannelore s-a îndrăgostit de ispita Andi, ea a decis să meargă mai departe cu nunta.

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!

Câteva luni mai târziu, după ce și-au unit destinele, cei doi au divorțat.

Deși s-au separat în urmă cu aproape un an, și-au mai dat o șansă, iar dovadă sunt imaginile făcute publice pe internet. O primă fotografie a fost făcută publică de Revelion, când au petrecut alături de mai mulți prieteni, iar acum, de Ziua Îndrăgostiților, ei au mai postat o imagine inedită.

La asta nu se aștepta nimeni! Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat! Cum au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților 

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Mai exact, de Ziua Îndrăgostiților, cei doi au plecat la munte, alături de câteva cupluri. Hannelore și Bogdan au evitat să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare în care apar împreună, însă detaliile i-au dat de gol. Amândoi au postat video-uri la InstaStory din fața aceluiași șemiseu, iar în drumul spre munte s-au pozat în același loc.

O mai ții minte pe Andreea de la ”Insula Iubirii”?! Uite ce face tânăra acum, la trei ani de când s-a despărțit de Gabi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x