Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Vestea momentului pentru fanii emisiunii Insula iubirii! Celebra ispită Nico a fugit din București și s-a mutat la Timișoara, de dragul iubirii! Cine este bărbatul care i-a răpit inima?

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe ispita Nico de la Insula iubirii?

Frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii!

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Nico.

Este vorba despre Bruno, un celebru om de afaceri din Timișoara, pe care l-am putut vedea doar câteva zile în Thailanda, căci acesta a decis să părăsească Insula iubirii.

Se pare totuși că Nico și Bruno formează în prezent un cuplu fericit! Ce alte detalii a mai dezvăluit ispita de la Insula iubirii? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Xtra Night Show!

Iată mai jos momentul în care Bruno și-a făcut apariția la Insula iubirii, în sezonul 4:

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube