Antena Căutare

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, s-a pozat într-o ipostază neașteptată alături de iubitul său. Ce imagine a publicat

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, s-a pozat într-o ipostază neașteptată cu noul său iubit. Pentru că l-a ținut departe de ochii curioșilor pe bărbatul care a cucerit-o, oamenii din mediul online au rămas surprinși când au văzut fotografia.

Colaj cu Oana Monea la Insula Iubirii și alături de iubitul ei Galerie
Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, s-a pozat într-o ipostază neașteptată cu noul său iubit | Antena 1 & InstaStory

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat foarte chipeș. Tânăra și-a oficializat relația cu noul iubit la scurt timp de la Finala sezonului 7 al reality show-ului difuzat pe Antena 1.

Frumoasa blondină nu a ezitat să își anunțe prietenii virtuali că și-a găsit sufletul pereche. Deși a fost foarte sinceră în ceea ce privește viața personală, aceasta a preferat să își țină partenerul ascuns de ochii curioșilor.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Kovacs. Ce mesaj a transmis pe internet

Așadar, puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii. De curând, Oana Monea s-a decis să publice o nouă imagine cu iubitul său care i-a luat prin surprindere pe internauți.

În ce ipostază s-a pozat Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, alături de noul partener

Pentru că a fost întotdeauna o persoană asumată și directă, tânăra nu a putut să nu le spună urmăritorilor de pe Instagram că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Se pare că frumoasa blondină este mai fericită ca niciodată în compania noului partener.

Deși a trecut prin câteva relații nereușite în trecut, Oana Monea nu a renunțat la gândul că în viața ei va apărea marea iubire. Încă din cadrul sezonului 7 Insula Iubirii, fosta ispită mărturisea că își dorește lângă ea un bărbat atent, grijuliu, responsabil și respectos.

Citește și: Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă

În cele din urmă, tânăra și-a găsit sufletul pereche pe care preferă să nu-l expună publicului atât de des. Chiar dacă este rezervată în ceea ce privește identitatea iubitului său, aceasta mai distribuie din când în când poze alături de el pe rețelele sociale.

Recent, Oana Monea s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de cel care a cucerit-o. De data aceasta, ispita de la Insula Iubirii a publicat o imagine în care fanii îi pot vedea pe partenerul său mult mai bine.

Poza din oglindă cu cei doi a întors toate privirile internauților. Un lucru este cert, Oana Monea radiază de bucurie alături de noul iubit, iar pozele din mediul online vorbesc de la sine.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Kovacs. Ce mesaj a transmis pe in... Ispita Adriana Minea de la Insula Iubirii, lipsită total de inhibiții! Cum a apărut aceasta pe stradă și ce au observat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x