Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Kovacs. Ce mesaj a transmis pe internet

Ema Oprișan, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, i-a făcut o declarație de dragoste soțului său, Răzvan Kovacs, în fața prietenilor virtuali. Tânăra a transmis un mesaj emoționant la scurt timp de la nașterea fiicei sale.

Colaj cu Ema Oprișan și Răzvan Kovacs în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Ema Oprișan, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, i-a făcut o declarație de dragoste soțului său, Răzvan Kovacs, în fața prietenilor virtuali | Antena 1

Ema Oprișan și Răzvan Kovcs se numără printre cuplurile care au rămas împreună, după experiența din sezonul 7 Insula Iubirii. Deși au plecat despărțiți din Thailanda, cei doi și-au mai acordat o șansă când au ajuns în România.

Parcursul concurentului în reality show a fost de-a dreptul neașteptat. Răzvan Kovacs a făcut lucruri care au rănit-o pe partenera lui, motiv pentru care aceasta nu a ezitat să pună punct relației.

La scurt timp de la bonfire-ul final din sezonul 7 Insula Iubirii, Ema Oprișan și iubitul său au decis să se împace. Mai mult, aceștia s-au căsătorit civil și au aflat că urmează să devină părinți, concurenta fiind însărcinată cu al doilea copil. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară.

Citește și: Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat prima imagine cu fiica lor. Cu cine seamănă micuța nou-născută

Pe 19 septembrie 2023, tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă. Venirea pe lume a micuței l-a făcut pe Răzvan Kovacs să se schimbe complet. Acesta a devenit un tată foarte atent și grijuliu.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 lui Răzvan Kovacs, după ce a devenit mamă a doua oară

Pentru că este foarte activă în mediul online, Ema Oprișan a decis să își exprime sentimentele față de partenerul său chiar pe contul de Instagram. Tânăra i-a făcut o declarație de dragoste lui Răzvan Kovacs, fără pic de reținere, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„Iubirea se simte, se cânta și ce îți rămâne este să te lași purtat de notele ei. Te iubesc 🩵🩷🖤🫶🏼”, a scris fosta concurentă a sezonului 7 Insula Iubirii în dreptul unei imaginii în care apare alături de soțul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Te iubesc”, a fost comentariul pe care i l-a lăsat soțul său la postare. Un lucru este cert, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată în ciuda obstacolelor prin care au trecut.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce nume au ales Răzvan Kovacs și Ema Oprișan pentru fiica lor. Are o semnificație aparte

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă... Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, s-a pozat într-o ipostază neașteptată alături de iubitul său. Ce imagine a publ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x