Antena Căutare

Oana Monea, schimbare impresionantă de look. Ispita de la Insula Iubirii a optat pentru o coafură care îi schimbă înfățișarea

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, și-a surprins comunitatea cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Tânăra a optat pentru o coafură cu totul nouă, care îi schimbă înfățișarea. Apariția care a surprins comunitatea numeroasă a acesteia.

imagine cu oana monea in costum de baie roz la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Oana Monea, schimbare impresionantă de look. | Insula Iubirii/Antena 1

Oana Monea este o prezență extrem de plăcută pe micile ecrane lucru care poate fi ușor de înțeles văzând popularitatea de care se bucură în mediul online în urma participării sale la Insula Iubirii.

Tânăra este la cea de-a doua participare în show-ul care testează relațiile cuplurilor care au ales să se supună la cel mai dur exercițiu. Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii 2023, a devenit cunoscută publicului prin participarea sa în sezonul 6 Insula Iubirii, de atunci spune ea că se bucură să fie "cea mai iubită ispită a sezonului precedent". Ea face parte din cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Ce studii are Oana Monea, de fapt, și cum a ajuns să fie patroană de salon: “Am făcut totul pe forțele proprii”

Nu mai este un secret pentru nimeni că tânăra de 33 de ani este patroana unui salon de înfrumusețare din Constanța și că iubește să fie și ea clienta serviciilor de acest fel. De cele mai multe ori vedem că apelează la numeroase tratamente care să o mențină într-o formă perfectă, iar comunitatea sa apreciază și o percepe ca pe un model feminin demn de urmat. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit să recunoscă faptul că a apelat la intervenții estetice pentru a schimba anumite aspecte ale trupului său.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Schimbarea temporară de look a Oanei Monea a surprins pe toată lumea

Oana Monea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent comunitatea cu activitățile pe care le face. Recent, ea a bifat o apariție surprinzătoare în fața fanilor săi.

Oana Monea a apelat la o schimbare impresionantă de look. Ispita de la Insula Iubirii a optat pentru o coafură afro, care îi schimbă înfățișarea.

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut-o să revină în cel mai fierbinte show de la Antena 1

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Momentul în care Oana Monea și Marius Moise au ajuns în cadă. Ce s-a întâmplat: „Nu e simplu să te trezești cu astfel de... Concurenţii Insula Iubirii părăsesc resorturile pentru a cunoaşte viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x