Căutare Live

Prima cădere în ispită la Insula iubirii: „Vreau să te sărut”, diseară, de la 20:30, la Antena 1

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară, la Antena 1 a demonstrat faptul că strategiile se schimbă tot mai evident şi dacă fetele, la început mai dezinvolte, se pun la adăpost de tentaţii şi devin mai calculate, băieţii, mai crispaţi în primele zile, se relaxează şi îşi dau voie să simtă totul mai liber şi mai intens.

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară, la Antena 1 a demonstrat faptul că strategiile se schimbă tot mai evident şi dacă fetele, la început mai dezinvolte, se pun la adăpost de tentaţii şi devin mai calculate, băieţii, mai crispaţi în primele zile, se relaxează şi îşi dau voie să simtă totul mai liber şi mai intens.

Antena 1

„Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelităţii şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!”, va declara Radu la debutul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Pe insula băieţilor, tentaţia pare să preia controlul.

Nu îşi mai pun atâtea bariere şi încep să trăiască experienţa insulei pe deplin, realizând că ceea ce îi împriedică să fie liberi sunt propriile frământări, aşa că distracţia începe să se facă simţită şi în vila lor.

Ediția 4 din Insula Iubirii aduce telespectatorilor prima cădere în ispită

O întâlnire individuală va lăsa libertatea cuplului plecat din resort să experimenteze emoţii fără grija celorlaţi, fără frica de a fi priviţi şi judecaţi. „La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puţin să povestim şi mi-a zis „Vreau să te sărut!”. Am acceptat, şi mie îmi place de el!”. Cine este concurentul care a căzut în ispită la doar cinci zile de la începutul celui mai dur test al fidelităţii, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă... Insula Iubirii sezonul 6. Rey, reacția sinceră pe care a avut-o după ceremonia focului. Ce i-a zis Alex...
Ultimele știri
x