Antena Căutare

Ramona, ispita care va înnebuni bărbații de la „Insula iubirii”! Are un corp de zeiță și va face orice ca să seducă!

Ramona Osz, ispită în ce l de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii, care are premiera astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a făcut mărturisiri incredibile.

Ramona Osz, ispită în ce l de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii, care are premiera astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a făcut mărturisiri incredibile.

1. Ce ț i-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?

Mi-au placut schimbarile de situatie de la o ora la alta, atunci cand totul parea calm sau credeam ca stim ce se intampla si de fapt primeam vesti noi de pe insula cealalta. Suspansul in care stateam si incarcatura emotionala a cuplurilor au fost ceva unic, sa vezi cum munti de incredere sau dragoste pot fi daramati in ciuda juramintelor facute inainte de emisiune.

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?

Nu mi s-a parut deloc greu, a fost o experienta incredibila si am trait si noi la aceeasi intensitate ca si cuplurile.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?

In cazul meu am considerat ca a fost necesar sa folosesc mici manipulari pentru a reflecta adevarul si consider ca am ajutat intr-un fel sau altul.

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, faț ă de cea din realitate, din via ța de zi cu zi?

Nu exista nicio diferenta intre ele, sunt una si aceeasi persoana tot timpul, nu-mi place sa ma prefac sau sa joc vreun rol. Sunt mereu naturala si directa desi uneori oamenii pot intelege gresit.

5. Ce ai invățat despre tine odată cu participarea la această emisiune?

Am invatat ca totusi nu exista relatia perfecta, ca oamenii sunt foarte schimbatori (am primit o reconfirmare)si am descoperit ca pot fi eu cea care persevereaza atunci cand isi doreste sa cucereasca. Nu am mai fost pusa in situatia in care a trebuit sa cuceresc eu un barbat, de obicei ma cucereau ei pe mine și consider ca am descoperit si aceasta parte a mea.

„În rolul de ispită apelezi la toate armele”! Sorin Radu e mult prea sexy ca să-i faci față! Detalii picante din emisiun... Maria, fata sexy și rea de la „Insula iubirii”, s-a jucat cu focul! „Sunt o ispită și în viața de zi cu zi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x