Antena Căutare

Reacția savuroasă a lui David Popovici la meme-ul cu Marcel de la Insula Iubirii în valuri. Ce i-a transmis campionul ispitei

David Popovici a reacționat la memem-ul cu Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 în valuri. Cum i-a răspuns campionul mondial după ce l-a felicitat pentru „medalionul de aur” de la Jocurile Olimpice 2024.

Galerie
Cum i-a răspuns David Popovici ispitei Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 după ce l-a felicitat pentru „medalionul de aur” de la Jocurile Olimpice 2024 | Instagram & Antena 1

Fenomenul Insula Iubirii a luat cu asalt atât fanii din fața televizoarelor cât și internauții. O mulțime de meme-uri au apărut pe rețelele sociale în urma acțiunilor din emisiune, iar vorbele „de duh” ale lui Marcel nu au fost trecute cu vederea. Cu toate acestea nimeni nu se aștepta că David Popovici să fie unul dintre aceștia. Proaspăt întors de la Jocurile Olimpice 2024, unde a obținut două medalii, campionul mondial i-a transms un mesaj ispitei.

Cum i-a răspuns campionul mondial David Popovici ispitei Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 după ce l-a felicitat pentru „medalionul de aur”

În ziua în care David Popovici câștiga medalia de aur la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice, la Insula Iubrii, ispita Marcel a avut un moment în care a intrat în apă. Secvența nu a fost trecută cu vedere, iar pe contul de Instagram @insulaiubiriimemes a apărut un meme extrem de amuzant.

Citește și: Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit din întâmplare cu ispita Marcel de la Insula Iubirii: „Mergi liniștit pe stradă...”

Articolul continuă după reclamă

În fotografie este ispita Marcel de la Insula Iubirii sezon 8, zâmbind cu gura până la urechi, alături de textul „David Popovici aurul la 200 m, la Jocurile Olimpice. Felicitări!”. Meme-ul s-a viralizat rapid și a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Astfel, în exclusivitate pentru Antena 1, ispita Marcel de al Insula Iubirii a comenat imaginile virale printre care și meme-ul cu David Popovici.

„Am văzut-o și eu pe asta! Ce tare! În ziua în care a fost difuzată faza asta a fost și momentul cu David Popovici care a câștigat medalionul de aur. Bravo lui! Da, mișto! M-am brodit bine! Bun așa!”, a spus Marcel.

Iar reacția campionului mondial nu a întârziat să apară. David Popovici a apreciat meme-ul și chiar a lăsat un comentariu prin care i-a transmis un mesaj ispitei de la Insula Iubrii sezon 8.

„Merci Marcelo”, a scris sportivul român medaliat cu aur la Jocurile Olimpice. În mai puțin de o zi, comentariul lui David Popovici a strâns peste 230 de aprecieri.

Citește și: De ce David Popovici refuză să știe câți bani câștigă. Tatăl său îi administrează conturile

Ulterior, și pagina de meme-uri a distribuit la story o captură cu like-ul și comentariul primite de la David Popovici, împreună cu descrierea: „Ne-am convins. Se uită totă lumea la Insula Iubirii”.

Pe lângă reacția savuroasă, David Popovici a dat dovadă de un simț al umorului foarte bine dezvoltat. În ultimele zile, el a distribuit la Instastory mai multe videoclip-uri virale pe TikTok. Clip-urile au titlul „Felicitări, David Popovici” și înfățișează oameni de rând făcând tot felul de sărituri în apă.

Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă... REGULAMENTUL CONCURSULUI “Cine iubeste vede finala Insula Iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta Marti, 10.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x