Antena Căutare

Ce a declarat David Popovici la Ambasada României de la Paris, după victoria de la Jocurile Olimpice. La ce întrebare a răspuns

După victoria de la Jocurile Olimpice 2024, unde a câștigat bronzul la proba de 100 m liber, David Popovici și-a făcut apariția la Ambasada României de la Paris. Tânărul a răspuns la o întrebare care stătea pe buzele tuturor: dacă a avut sau nu COVID 19 în timpul competiției.

Galerie
După victoria de la Jocurile Olimpice 2024, unde a câștigat bronzul la proba de 100 m liber, David Popovici a fost prezent la Ambasada României de la Paris | gettyimages.com

David Popovici a făcut România mândră încă o dată. Sportivul s-a calificat în semifinala probei 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu un timp de 47,92 secunde, cel mai bun din seria lui.

De asemenea, sportivul român s-a calificat și în Finala probei de 100m liber care a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, unde a obținut o nouă medalie olimpică. Acesta a câștigat bronzul, fiind pe locul 3 cu timpul 47,49.

Citește și: Mesajul neașteptat al lui David Popovici pentru politicienii români, transmis imediat după ce a câștigat a doua medalie la Paris

Cursa a fost extrem de dificilă. Tânărul a luptat împotriva unor sportivi renumiți la natație precum: Chinezul Zhanle, australianul Chalmers, ungurul Nemeth, francezul Grousset, americanul Alexy, americanul Guiliano și germanul Salchow.

Articolul continuă după reclamă

David Popovici a oferit o declarație la Ambasada României de la Paris, după ce a câștigat bronzul la Jocurile Olimpice 2024

La scurt timp de la victoria de la Jocurile Olimpice 2024, David Popovici a oferit o declarație pe care mulți o așteptau, chiar la Ambasada României de la Paris. Iată cum a răspuns tânărul când a fost întrebat dată a avut COVID 19 pe durata competiției.

Aceasta curiozitate a apărut după ce mai mulți sportivi au avut stări de răceala. Mai mult, campionul român a dezvăluit că unele persoane au anunțat că au COVID.

În ceea ce îl privește pe sportivul român, David Popovici a susținut că nu știe dacă a fost infectat sau nu COVID 19 deoarece nu a mai efectuat niciun test înainte de Jocurile Olimpice de la Paris.

Citește și: Răspunsul iubitei lui David Popovici pentru cei care îi contestă performanțele campionului mondial. Ce a postat Taisia

„Acum mă simt mult mai liniştit, m-am mai calmat, tot nu am reuşit să dorm bine aseară, dar asta de cât de entuziasmat eram. Am simţit că mi s-a ridicat un bolovan de pe suflet când am terminat cu acest concurs. A fost o călătorie foarte grea, nu au fost doar 4 zile sau 10 zile cât am fost la Paris, ci au fost nişte ani foarte grei. Deci da, m-am mai liniştit.

Nu ştiu dacă am avut COVID sau nu pentru că nu m-am testat. Am fost peste tot. Ok, nu am fost în satul olimpic, dar am reacţionat cu toată lumea care a stat în satul olimpic. În autobuze era aglomerat, la bazine se aduna multă lume. Camere mici, cu mulţi oameni.

S-a răspândit o răceală pe la toată lumea. Toată lumea, după o zi, începuse să poarte mască. Cam toată lumea a răcit.

Finalele au fost şi mai egale pentru că toată lumea tuşea, chiar unii au anunţat că au Covid. Unii s-au retras, unii au continuat, pentru că, spre deosebire de perioada pandemiei, acum nu mai eşti nevoit să te testezi. Deci nu ştiu dacă am avut Covid”, a declarat David Popovici, la TVR.

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în Antena PLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

A intrat fără echipament, cu o mână în buzunar și a câștigat argintul la tir sportiv. Cine este sportivul, viral în medi... Ioana Vrânceanu și Roxana Anghel, medalie de argint la dublu rame feminin în cadrul Jocurilor Olimpice 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x