Insula Iubirii

SEZONUL 5

Maria Ilioiu, cea mai focoasă ispită de la Insula Iubirii, și-a găsit jumătatea. El este bărbatul cu care se iubește

 
+2 click pentru
galerie

Cea mai focoasă ispită de la "Insula Iubirii" şi-a găsit jumătatea! Paparazzi Spynews.ro l-au filmat pe bărbatul care o consolează pe Maria Ilioiu, la doar câteva zile după ce a renunţat la relaţia toxică pe care o avea.

Recent, Maria mărturisea la Antena Stars că este într-o relaţie toxică şi că se tot desparte şi împacă de şi cu fostul iubit.

"A fost o glumă, am un prieten foarte bun cu care am ieşit şi am făcut o poză la glumă, am comparat tatuajele. Am făcut o glumă pentru fostul, se pare că a ţinut gluma. Am vrut să-l fac gelos şi să-i văd reacţia. A fost gelos, cum am vrut eu. Mi-a dat mesaje, a sunat telefonul, a venit la mine şi ne-am împăcat. Ne tot certăm şi ne tot împăcăm. Este o iubire toxică. Noi la fiecare ceartă ne despărţim, apoi ni se face dor şi ne împăcăm. Este o iubire toxică, dar o accept aşa cum este. Sunt fericită", spunea Maria Ilioiu, una dintre cele mai dorite ispite de la Insula Iubirii.

 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI