Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, numărul de excepție care l-a impresionat pe Cheloo

Andrei Ungureanu a fost primul concurent din sezonul 9 "iUmor" care a mers direct în marea finală, unde a surprins și impresionat jurații.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, numărul de excepție care l-a impresionat pe Cheloo

Andrei Ungureanu a cunoscut succesul pe TikTok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette. Acesta a venit la iUmor cu un bagaj plin de autoironie, care i-a surprins pe cei trei jurați încă din prima clipă.

"Atâta timp cât tu râzi cu mine, eu nu mă supăr! Boala în sine nu este o glumă, eu o iau în glumă pentru că îmi permit, o am. Și pe mine mă ajută foarte mult să trec peste ea.", a zis Andrei în culise, conștient de toată situația.

Primul lucru pe care l-a făcut Andrei Ungureanu atunci când a aflat că a ajuns în finală a fost să plângă. Această reușită este pentru el o realizare, care l-a făcut să treacă peste experiența negativă pe care a trăit-o în timpul școlii.

Citește și: Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este primul concurent din sezonul 9 iUmor care merge în finală

Emisiunea iUmor l-a făcut să își învingă teama de a ieși în public. Acesta a urcat pe scenă cu multe emoții, dar a făcut un moment senzațional, care i-a impresionat pe cei trei jurați.

Momentul lui Andrei Ungureanu a generat o avalanșă de aplauze

Deși și-a uitat câteva secunde replicile, concurentul a reușit să treacă peste momentul care l-a pus în dificultate și a făcut show. Acesta a prezentat-o publicului și pe bunica lui, care îl iubește necondiționat și are același spirit de glumă ca și el.

Publicul, concurenții, cât și jurații au râs în hohote de numărul lui Andrei, iar Cheloo a fost impresionat de tot ce s-a întâmplat pe scenă în aceată seară.

"Crezi că ai putea face fața succesului dacă ai câștiga? Să știi că eu m-aș bucura să câștigi iUmor.", a mărturisit Delia.

Citește și: Mărturisile făcute de Andrei, "Omul cu Tourette", după ce a impresionat cu numărul său la iUmor. Cum a fost relația lui​

"Mă bucur că ai venit aici, că ai curajul să spui un astfel de text. Vom face și piesa aia împreună, dacă răspunzi la telefon. M-am emoționat. Sunt impresionat." , i-a spus și Cheloo, evident mândru de numărul lui Andrei Ungureanu.

Și Mihai Bendeac a spus câteva cuvinte frumoase despre momentul concurentului.

Andrei Ungureanu a luat 3 x LIKE și merge la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x