Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Donald Trump a venit la iUmor să vorbească despre asemănările dintre America și România și să îi ia la roast pe cei trei jurați.

donald trump iumor Galerie
Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume | antena 1

Donald Trump interpretat de actorul Radu Pietreanu urcă pe scena iUmor cu gânduri pașnice. Deși nu vrea să conducă România, a intrat în țară conducând un avion. Chiar dacă nu mai are Instagram și Facebook, el a spus că poate zice orice pentru că nimeni nu mai citește.

“În sfârșit o personalitate pe scenă”, spune Cheloo.

Mereu altruist și empatic, cu gând bun pentru semenii săi, Trump a declarat:

„Am rămas șomer și m-am gândit că aveți nevoie de președinte”, spune Trump.

Donald Trump, deja istorie pentru America

Delia, în schimb, avea altă problemă:

„Nu vi se pare că Trump are față de bebeluș bătrân și gurița aia suzetă?” spune jurata iUmor.

Scopul vizitei sale este să îi întoarcă vizita lui Dragnea.

„În America, la fiecare 6 secunde, un om este prădat, jefuit. Și îl și știu pe omul ăla. E stresant pentru el. În România, în fiecare secundă 15 milioane de oameni sunt jefuiți și îl și știu pe Cîțu ăla”, spune Donald Trump.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

Trump nu putea să nu vorbească și despre Joe Biden.

„Când am plecat din Casa Albă mi-a spus că Melania poate să rămână. De ce să rămâne că nu e în stare decât să se uite la ea”, spune Trump.

El s-a gândit și cum ar fi dacă ar divorța de Melania și s-ar căsători cu Delia. Fostul președinte al SUA visează că și-ar putea dubla averea dacă o ia pe Delia de soție. De asemenea, el s-a gândit să facă un spectacol cu Delia.

„Să se numească Donaldelia. Tu cânți și eu mă dezbrac pe scenă, deși lumea ar fi încântată să facem invers”, spune Trump.

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, luați la roast

Următorul luat la roast a fost Mihai Bendeac.

„Îmi place tot ce faci, femei, bărbați...ca rol. Am auzit că ai scos și o carte. Felicitări mamei tale!”, a adăugat președintele SUA.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat publicul cu numărul său de stand-up comedy

Pe Cheloo, Donald Trump a vrut să îl invite la poker sau la golf.

„Dar să știi că pokerul se joacă pe bani, golful pe iarbă. Ce alegi?”, spune Donald.

Fostul preșendinte al SUA care deja istorie a ținut să vorbească și despre asemănările dintre America și România.

„Noi avem Statuia Libertății, la voi e statuia Libertatea. Noi avem Nevada, voi aveți Nevalua”, spune Trump.

Decis să facă show incendiar, Donald Trump a vrut să cânte la chitara atomică despre câteva vedete din România.

Cântarea lui a început cu roast pentru Brenciu și Inna, a urmat Loredana Groza, Alex Velea, Tudor Chirilă. Nu s-a putut abține să nu le spună tuturor propria variantă la piesa celor de la Carla’s Dreams.

„Mie mi se pare o apariție extraordinară. Cine contestă Vacanța Mare contestă umorul din România. Și ne bucurăm că omul a vrut să vină aici”, spune Cheloo despre momentul lui Radu Pietreanu.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. George Vărgulescu deghizat în Roby Roberto îi trezește amintiri lui Mihai Bendeac... iUmor, 3 martie 2021. Andra Bucur, show incendiar de dans care îi lasă pe jurați cu gura căscată. "Bombonica de pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x