Antena Căutare

Andreas Petrescu, Radu Pietreanu și Dan Frînculescu îl iau la roast pe Florin Călinescu, duminică, de la 20:00, la iUmor

Florin Călinescu a acceptat cu bucurie rolul de jurat-surpriză în cadrul celei de-a cincea ediţii iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar trei dintre apropiații lui s-au bucurat și mai mult când au aflat că au șansa să-l ia la roast. Este vorba despre Andreas Petrescu, Dan Frînculescu și Radu Pietreanu, pe care Florin Călinescu îi știe de câteva decenii.

colaj foto cu juratii iumor si Andreas Petrescu, Radu Pietreanu și Dan Frînculescu Galerie
Florin Călinescu este luat la roast în ediția de duminică, 25 septembrie 2022, a emisiunii iUmor | Antena 1

Telespectatorii pot vedea momentele savuroase de roast în cadrul noului episod iUmor, difuzat duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Florin Călinescu este luat la roast de către Andreas Petrescu, Radu Pietreanu și Dan Frînculescu, la iUmor

Drumurile lui Andreas Petrescu și ale lui Florin Călinescu s-au intersectat de multe ori și chiar au avut anumite colaborări, care au dus la o prietenie dincolo de camerele de filmat și scenele pe care au performat. În timpul roast-ului, actorul i-a reamintit juratului-surpriză: „Mi-ați spus că, dacă scriu un scenariu de film, ați vrea măcar să treceți un pic prin cadru și vă mulțumesc. Pentru mine ar fi o onoare, pentru dumneavoastră, o zi normală de filmare. (...) acum sunteți aici, vă admir din tot sufletul, mi-aș fi dorit să lucrăm împreună (...). Pentru mine, ați fost, sunteți și veți rămâne mereu cel mai bun! Și asta a fost ultima glumă.

Citește și: Gică Hagi, Mircea Lucescu, Emeric Jenei şi Radu Pietreanu, momente savuroase de roast pe scena iUmor, diseară, de la 20:30

Dan Frînculescu a crescut și el cu glumele lui Florin Călinescu și a ținut cont de lecțiile de viață pe care acesta le-a oferit de-a lungul timpului. Dan n-a pregătit glume acide doar pentru juratul-special, ci și pentru ceilalți membri ai juriului, iar, la final, după ce a coborât de pe scenă, a recunoscut că a avut mari emoții.

„Pe vremea când era puști, se antrena să devină fotbalist, dar, o lovitură severă la genunchi, l-a făcut să treacă la teatru... O lovitură de teatru, dacă-mi permiteți. Deși, sincer, n-a făcut niciodată mai mult teatru decât fotbaliștii care simulează acum. (...). În 1981, primește primul său rol într-un film, în serialul «Lumini și umbre». Vă zic sincer: am văzut primul episod și pot să spun cu mâna pe inimă că a fost al doilea cel mai mare dezastru al acelui an – pentru că tot în 1981 m-am născut și eu, a dezvăluit amuzat Dan Frînculescu în timpul momentului său de roast.

Citește și: iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Tony Baboon, roast pentru Costel: „Își ia palme la toate spectacolele” Ce nu i-a convenit Deliei

Provocat să-l caracterizeze pe Florin Călinescu în două cuvinte, Radu Pietreanu a spus: „profesionalism“ și „miștocăreală“ – „E atât de spumos la chefuri, că, dacă se apucă să te ia la roast live, pe spontaneitate, nu mai faci față. Omul e genial! Suntem prieteni de 30 de ani (...). O să fabulez în stilul în care-i place și lui, a declarat actorul înainte să urce pe scena de la iUmor.

Radu Pietreanu și-a început performance-ul în versuri: „Deschide ușa, Florine!/C-am venit cu roast la tine/Nu te supăra pe mine,/Că am 10 pagini pline. Ce glume acide i-a pregătit acesta bunului său prieten, Florin Călinescu, telespectatorii pot descoperi urmărind ediția de duminică, de la 20:00, la Antena 1. Cine sunt concurenţii care au venit cu mult entuziasm și numere atent lucrate pentru a obține like-uri din partea celor patru jurați şi o şansă la marele premiu în valoare de 20.000 de Euro, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor. Tot atunci îi vor putea urmări şi pe invitaţii speciali ai ediţiei – Varză şi Teodora Nedelcu.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Gică Hagi, Mircea Lucescu, Emeric Jenei şi Radu Pietreanu, momente savuroase de roast pe scena iUmor, diseară, de la 20:... iRoast, 23 septembrie 2022. Radu Pietreanu, roast de excepție în ediția dedicată fotbalului românesc: "Nici măcar u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x