Antena Căutare

Sfaturile Anei Calița către femeile care fac sex cu... zgomot: „Aveți grijă când țipați. Aș vrea să vă abțineți pentru că mi se face poftă”

Ana Maria Calița s-a întors la iUmor. De data asta în calitate de invitată de onoare. Aceasta a deschis seara cu un număr de stand up așa cum ne-a obișnuit. Foarte bun și ușor „condimentat” cu sfaturi despre sex

Ana Maria Calița s-a întors la iUmor. De data asta în calitate de invitată de onoare. Aceasta a deschis seara cu un număr de stand up așa cum ne-a obișnuit. Foarte bun și ușor „condimentat” cu sfaturi despre sex.

Sugestiile Anei au fost mereu de luat în seamă. Încă de la prima apariție la iUmor publicul a realizat asta și i-a oferit votul pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga.

Revenind la numărul din această seară, frumoasa invitată a vorbit cu subiect și predicat despre femeile care fac sex cu zgomot: ”Le rog pe toate femeile să se abtină, pentru că mă deranjează și mor de frustrare și poftă”, le-a transmis aceasta.

Adi Bobo, moment de excepție pe scena de la ,,iUmor'': "Cartierul Berceni e foarte liniștit. În fiecare noapte am o... Mihai Bendeac, îndrăgostit iremediabil de o concurentă, în cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'': ,,Era ca un î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x