Antena Căutare

Bobi Dumitraş, număr senzațional de stand up la iUmor! „Bă, this is Moldova!”

Învitatul din această seară de la iUmor a fost nimeni altul decât Bobi Dumitraș. Acesta a făcut iar show cu un număr expcepțional!

Bobi Dumitraş, număr senzațional de stand up la iUmor! „Bă, this is Moldova!” Galerie
Bobi Dumitraş

Bobi a venit pe scena de la iUmor în calitate de invitat de această dată, prezentând un număr de standup despre experiența lui ca interlop în Dorohoi. Ca de fiecare dată, a creat hohote de râs, iar Delia a fost fascinată de prezența lui.

Glumele despre cum a început cariera lui de interlop în locul natal și desigur, cum s-a sfârșit aceasta a stârnit reacții puternice în public, aceștia abia putând să-ți stăpânească râsul. Multe dintre glumele lui i-au adus un zâmbet pe față și lui Cheloo, semn că a apreciat numărul lui Bobi.

N-au lipsit nici glumele legate de moldovenii veritabili, și Bobi a ținut să asocieze o reclamă la protecția danturii, specificând că nu are nici o treabă cu parodontoza, ci cu stilul moldovenesc: „Apare o flegmuță cu puțin sânge. Scria acolo bla bla bla parodontoză! Bă, this is Moldova nu-mi spune tu mie că asta e parodontoză, asta e o nevastă din Vaslui care a vorbit în timpul meciului”.

Azi, 20:00, Antena 1, iUmor | Delia, cucerită de energia pe care un concurent le-a transmis-o juraților: “Tu ești mai in... Sărut pasional între Mihai Bendeac și Patrick Cottet! „În Franța, artiștii se sărută pe gură”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x