Antena Căutare

Când începe iUmor, sezonul 12. Show-ul revine la Antena 1 cu o surpriză pentru jurați și telespectatori

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților care au făcut senzație pe scenă, revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1.

Jurații iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, în sezonul 12 iUmor, la masa juriului Galerie
Sezonul 12 iUmor vine cu o noutate | Antena 1

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui jurat-surpriză care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru.

Citește și: EXCLUSIV. Interviu Virgil Ciulin, câștigător iUmor - sezon 11: „Nu se compară nimic cu atunci când primești confirmare de la TV”

Când începe sezonul 12 iUmor și de ce noutate vom avea parte

Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. Noua formulă a juriului i-a luat prin surprindere și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț declarând: ”Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Citește și: Cum arată familia lui Șerban Copoț. Cât au crescut copiii și ce mesaj i-a transmis prezentatorul soției, de ziua ei de naștere

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Articolele vestimentare semnate iUmor sunt disponibile și în sezonul 12, iar hanoracele, șepcile, căciulile sau șosetele cu designuri fresh vor primi cu siguranță trei THUMBS UP din partea prietenilor. Produsele pot fi găsite în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care telespectatorii pot achiziţiona produse utile special create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei Antena 1!

Regulile noului sezon de iUmor. Cum votează jurații

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Câștigătorul sezonului 11 a fost Virgil Ciulin, iar sezonul 12 abia așteaptă să-și aleagă învingătorul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x